Pentru retur există trei variante:

Varianta 1: trimitem noi curierul la dumneavoastră pentru a ridica pachetul, iar în momentul în care acesta ajunge înapoi la noi vă returnăm banii într-un cont specificat de dumneavoastră. Această procedură ar implica un cost de 19,9 lei(TVA inclus). Dacă a fost cumva greșeala noastră, această taxă este suportată de noi.
** dacă alegeți această variantă vă rugăm să ne spuneți când ar putea să vină curierul să ridice coletul (cu cât mai larg intervalul, cu atât mai bine).
Varianta 2: trimiteți dumneavoastră produsele la noi, prin orice metoda doriți, iar banii se returnează la fel în cont.

Variantă alternativă – schimb de produse: trimitem produsele noi, iar dumneavoastră îi dați curierului produsele vechi la schimb. Această metodă ar implica o taxă mai mare de transport pentru că practic sunt două livrări(dus-întors), costul este 35 de lei (TVA inclus) pentru colete până în 5kg. Aici se pot adăuga la ramburs și eventuale diferențe de preț.

Dacă trebuie returnați bani vă rugăm să ne lăsați și un cont pentru a putea face acest lucru.
Adresa noastra: Ravi Brand SRL
Calea Bucurestilor, nr. 182, Otopeni, Ilfov
Telefon contact: 0745.221.225

Cererile de retur se pot trimite completând formularul de mai jos sau ne puteti trimite un email, pe adresa comenzi@craftup.ro.

Condiții pentru returnarea produselor În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului.

Ravi Brand SRL dorește ca produsele oferita să fie în deplină concordanță cu nevoile clienților, în caz contrar, Consumatorul are dreptul să notifice prin orice metodă dorește că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”. În situația menționată mai sus, clienții noștri pot returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură. Returnarea produselor se va face prin curier sau direct la sediul nostru. Ravi Brand SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 14 zile de la data inregistrarii si verificarii returului. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de către client. Suma înapoiată clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achiziție a produsului. Toate produsele returnate trebuie să fie într-o stare perfectă, fără urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale și în ambalajul original, cu toate accesoriile aferente și cu certificatul de garanție în original.


    Prin trimiterea acestui formular accept politica de retur.