Pentru retur există trei variante:

Varianta 1: trimitem noi curierul la tine pentru a ridica pachetul, iar după ce acesta ajunge înapoi la noi, trimitem banii într-un cont specificat de tine (acest lucru poate dura de la câteva ore, până la cateva zile, în funcție de numărul de cereri). Aceasta procedura ar implica și un cost de 19,9 lei (TVA inclus). Dacă a fost cumva greșeala noastră, această taxă este suportată de noi.
** dacă alegi această variantă te rog să ne spui când ar putea veni curierul și de la ce adresă pentru a ridica coletul (cu cât este mai larg intervalul cu atât mai bine)

Varianta 2: trimiți tu produsele la noi, prin orice metoda dorești, iar banii se returnează la fel în cont.

Varianta alternativă – schimb de produse: trimitem produsele noi, iar tu îi dai curierului produsele vechi la schimb. Această metodă ar implica o taxă mai mare de transport pentru că, practic, sunt două livrări (dus-întors), costul este 35 de lei (TVA inclus). Aici se pot adăuga la ramburs și eventuale diferențe de preț.

***Atenție! Pentru oricare din metodele de mai sus, se returnează banii doar pentru produsele fizice comandate, nu și pentru transport. Toate taxele de transport se returnează dacă, dintr-un motiv sau altul, a fost vina noastră.

Dacă trebuie returnați bani, te rog să ne lași și un cont pentru a putea face acest lucru.

Adresa noastră: Ravi Brand SRL
Calea Bucureștilor, nr. 182, Otopeni, Ilfov
Telefon contact: 0745.221.225

Cererile de retur se pot trimite completând formularul de mai jos sau ne puteti trimite un email, pe adresa comenzi@craftup.ro.

Condiții pentru returnarea produselor În urma intrării în vigoare a OUG 140/2021, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului.

Ravi Brand SRL dorește ca produsele oferita să fie în deplină concordanță cu nevoile clienților, în caz contrar, Consumatorul are dreptul să notifice prin orice metodă dorește că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”. În situația menționată mai sus, clienții noștri pot returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură. Returnarea produselor se va face prin curier sau direct la sediul nostru. Ravi Brand SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 14 zile de la data inregistrarii si verificarii returului. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de către client. Suma înapoiată clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achiziție a produsului. Toate produsele returnate trebuie să fie într-o stare perfectă, fără urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale și în ambalajul original, cu toate accesoriile aferente și cu certificatul de garanție în original.

    Alege varianta de retur