Folia magnetică. Suntem des întrebaţi şi ni se cer informaţii despre foliile magnetice. De exemplu, nu multă lume ştie la ce folosesc sau dacă se poate imprima pe ele. Şi, deoarece craftup.ro s-a îmbogăţit cu o ofertă variată de folii magnetice, ne-am gândit să vă oferim mai multe detalii despre acestea, despre utilitatea lor, sau despre aplicabilitate.

Începem prin a prezenta folia magnetică cu adeziv. Ea are o față magnetică și o față autoadezivă, se poate tăia cu foarfeca sau se poate ştanţa iar pe suprafaţa ei se poate lipi orice material (sticlă, plastic, carton, hârtie, lemn, etc.). Este ideală pentru aplicații nepermanente de interior și exterior, putând servi, de exemplu, ca un suport vizual al reclamei.

Continue Reading…

(0)

Magneți și folii magnetice în oferta craftup.ro

Un magnet de frigider este un ornament, deseori haios, alteori o “operă de artă”, atașat la un magnet mic, folosit pentru a decora pur și simplu frigiderul sau pentru a păstra diverse liste de cumpărături, fotografii sau pentru a ține într-un loc vizibil un desen realizat de cei mici ori o fotografie de suflet. Disponibili într-o varietate de forme sau mărimi, magneții de frigider se remarcă mai ales ca suveniruri, ei devenind în multe cazuri și obiecte de colecție.  Dar magneții sau foliile magnetice nu sunt utilizate numai la realizarea magneților de frigider.

Continue Reading…

(0)
0
X