Săculeți

Săculeți organza

Săculeți – De diferite dimensiuni și culori, săculeții aflați în oferta magazinului nostru pot fi folosiți pentru accesorii sau produse handmade. Săculeții organza dreptunghiulari, de diferite dimensiuni, vor atrange cu siguranță atenția la târguri.

Afișez toate cele 18 rezultate

 • Săculeți catifea dreptunghiulari 7x9cm (50 buc)

  Săculeți catifea dreptunghiulari 7x9cm, de diferite culori. Se folosesc pentru accesorii, bijuterii, mărturii de nuntă sau produse handmade.Mărimile sunt aproximative, pot varia cu ~1cm.
  31,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți catifea dreptunghiulari 9x12cm (50 buc)

  Săculeți catifea dreptunghiulari 9x12cm, de diferite culori. Se folosesc pentru accesorii, bijuterii, mărturii de nuntă sau produse handmade.Mărimile sunt aproximative, pot varia cu ~1cm.
  39,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți catifea rotunzi (50 buc)

  Săculeți catifea rotunzi, de diferite dimensiuni și culori. Se folosesc pentru accesorii, bijuterii, mărturii de nuntă sau produse handmade.Mărimile sunt aproximative, pot varia cu ~1cm.
  35,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți catifea dreptunghiulari cu margine aurie (50 buc)

  Săculeți catifea dreptunghiulari cu margine aurie, de diferite dimensiuni și culori. Se folosesc pentru accesorii, bijuterii, mărturii de nuntă sau produse handmade.Mărimile sunt aproximative, pot varia cu ~1cm.
  48,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți metalizați dreptunghiulari 7x9cm (100 buc)

  Săculeți metalizați dreptunghiulari 7x9cm. Pot fi folosiți pentru a păstra sau dărui coliere, cercei handmande și diverse alte bijuterii.
  36,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți metalizați dreptunghiulari 9x12cm (100 buc)

  Săculeți metalizați dreptunghiulari 9x12cm. Pot fi folosiți pentru a păstra sau dărui coliere, cercei handmande și diverse alte bijuterii.
  50,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți satin dreptunghiulari 7x9cm (100 buc)

  Săculeți satin dreptunghiulari 7x9cm. Pot fi folosiți pentru a păstra sau dărui coliere, cercei handmande și diverse alte bijuterii.
  67,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți satin dreptunghiulari 9x12cm (100 buc)

  Săculeți satin dreptunghiulari 9x12cm. Pot fi folosiți pentru a păstra sau dărui coliere, cercei handmande și diverse alte bijuterii.
  82,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți imitație piele întoarsă (50 buc)

  Săculeți imitație piele întoarsă, de diferite dimensiuni și culori. Se folosesc pentru accesorii, bijuterii, mărturii de nuntă sau produse handmade.Mărimile sunt aproximative, pot varia cu ~1cm.
  51,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți organza dreptunghiulari 12x17cm (100 buc)

  Săculeți organza dreptunghiulari 12x17cm de diferite culori. Se folosesc pentru accesorii, bijuterii, mărturii de nuntă sau produse handmade.Mărimile sunt aproximative, pot varia cu ~1cm.
  36,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți organza dreptunghiulari pentru sticle 15x38cm (100 buc)

  Săculeți organza dreptunghiulari pentru sticle 15x38cm de diferite culori. Se folosesc pentru sticle de vin sau alte băuturi alcoolice, dar și petru produse cosmetice sau alte obiecte.
  95,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți organza dreptunghiulari 7x9cm (100 buc)

  Săculeți organza dreptunghiulari 7x9cm de diferite culori. Se folosesc pentru accesorii, bijuterii, mărturii de nuntă sau produse handmade.Mărimile sunt aproximative, pot varia cu ~1cm.
  25,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți organza dreptunghiulari 9x12cm (100 buc)

  Săculeți organza dreptunghiulari 9x12cm de diferite culori. Se folosesc pentru accesorii, bijuterii, mărturii de nuntă sau produse handmade.Mărimile sunt aproximative, pot varia cu ~1cm.
  28,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți textil cu inimi 9x12cm (50 buc)

  Săculeți textil cu inimi 9x12cm, dreptunghiulari, de diferite culori. Se folosesc pentru accesorii, bijuterii, mărturii de nuntă sau produse handmade.
  39,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți textil cu inimi 12x17cm (50 buc)

  Săculeți textil cu inimi, dreptunghiulari, de diferite culori. Se folosesc pentru accesorii, bijuterii, mărturii de nuntă sau produse handmade.
  43,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți textil dreptunghiulari 7x9cm (50 buc)

  Săculeți textil dreptunghiulari 7x9cm, de diferite culori. Se folosesc pentru accesorii, bijuterii, mărturii de nuntă sau produse handmade.Mărimile sunt aproximative, pot varia cu ~1cm.
  30,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți textil dreptunghiulari 12x17cm (50 buc)

  Săculeți textil dreptunghiulari 12x17cm, de diferite culori. Se folosesc pentru accesorii, bijuterii, mărturii de nuntă sau produse handmade.Mărimile sunt aproximative, pot varia cu ~1cm.
  65,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
 • Săculeți textil dreptunghiulari 9x12cm (50 buc)

  Săculeți textil dreptunghiulari 9x12cm, de diferite culori. Se folosesc pentru accesorii, bijuterii, mărturii de nuntă sau produse handmade.Mărimile sunt aproximative, pot varia cu ~1cm.
  39,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
X