Breloc metalic sublimabil – băiețel

  • Breloc metalic sublimabil – băiețel
  • Compatibil cu imprimarea prin sublimare, prin UV și se poate grava pe spate
  • Partea sublimabilă se introduce în presă separat și se imprimă
  • După imprimare, partea sublimabilă se atașează brelocului
  • Partea sublimabilă este prevăzută cu o parte autoadezivă
  • Partea sublimabilă este protejată de o membrană de plastic pentru a o proteja. Această membrană trebuie îndepărtată înaintea introducerii în presă
  • Materialul din care este fabricate brelocurile sunt un oțel inoxidabil de calitate și densitate înaltă.
  • Brelocurile vin însoțite de o cutie individuală și suport din burete negru în interior.
Adaugă 300,00 lei pentru a avea livrare gratuită!

19,90 lei (cu TVA)

16,72 lei (fara TVA)

În stoc

Cod: GP-YA134
Greutate 0,015 kg
Dimensiuni (L×l×h) 4,5 × 3,5 cm
Culoare

Material

Ocazie

, , ,

Prețul se referă la

Utilizare

,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Descriere
Livrare și comandă

Comanda minimă este de 49,99 lei.

Termenul de livrare este de maxim 5-6 zile lucrătoare, socotit de la data confirmării comenzii dumneavoastră cu excepția unor situații excepționale generate de situații de urgență majoră, precum: condiții meteo nefavorabile, blocaje rutiere și accidente sau alte situații speciale care privesc strict programul de muncă al firmei de curierat, care pot produce decalaje ale intervalului de livrare. În aceste situații, termenul de livrare poate fi mai mare, însă nu va depași termenul maxim de livrare de 30 zile conform OUG 34/2014.

Comenzile vor fi confirmate înainte de a fi livrate produsele. O comandă neconfirmată nu presupune o rezervare a produselor.

Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoare adăugată (TVA) inclusă.

Transportul poate fi gratuit în anumite condiții sau promoții.

Livrarea se face de către o societate de curierat, la domiciliul clientului, în termen de maxim 1-2 zile de la expedierea comenzii, și poate ajunge la destinație după maxim 5-6 zile.

Livrare gratuită la comenzi de minim 300 lei.

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceți în căsuța de observații aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

În ziua în care coletul dumneavoastră va fi expediat, veți fi înștiințat prin e-mail sau telefonic de către noi. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veți fi înștiințat în acest sens. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător dacă dumneavoastră doriți și sunteți de acord cu acest lucru.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societații de curierat sau transportatorului conform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului și vom fi înștiințati in termen de 2 zile de la primirea coletului.

Coletele se livrează pe întreg teritoriul Romaniei, dar și în alte țări din Europa.

Vânzare En-Gros

Oferim discount în funcție de cantitatea comandată (oferte disponibile doar la anumite produse) sau de suma totală a coșului de cumpărături. Oferta nu se aplică pentru produse foarte grele (magneți, sizzlepack, ghilotine, etc) sau în anumite campanii (Black Friday, lichidări de stoc).

5% DISCOUNT

*pentru comenzi de minim 500 lei

10% DISCOUNT

*pentru comenzi de minim 1.000 lei