Sticluță rotundă mată cu roll-on metalic și capac maro

 • Sticluță rotundă mată cu roll-on metalic și capac maro
 • Sticluța rotundă mată cu capac maro și roll on metalic este un recipient mic, compact și ușor de utilizat, ideal pentru aplicarea de uleiuri, parfumuri sau alte soluții aromatice.
 • Capacul maro se potrivește perfect cu designul mat al sticluței, oferind o notă de eleganță și stil.
 • Roll-on-ul metalic face ca aplicarea produsului să fie simplă și precisă, evitând astfel risipa și permitând utilizatorului să aplice produsul în zonele dorite.
 • Sticluța este fabricată din sticlă de înaltă calitate, care îi conferă o rezistență crescută la uzură și la variațiile de temperatură.
 • Dimensiunea compactă a sticluței o face ușor de transportat și depozitat în geantă, buzunar sau orice alt loc convenient.
 • Sticluța rotundă mată cu capac maro și roll on metalic este potrivită pentru uz personal sau pentru a fi oferită cadou cuiva drag.
 • se poate folosi pentru esență de mir, tincturi, mostre de parfum, uleiuri esențiale, mărturii și multe altele
 • capac imitație lemn
(O recenzie client)

2,99 lei3,29 lei (cu TVA)

Adaugă 300,00 lei pentru a avea livrare gratuită!
Cod: STS-MROLL-bambmat
Greutate Nu se aplică
Dimensiuni (L×l×h) Nu se aplică
Culoare

Formă

Material

, ,

Ocazie

Prețul se referă la

Utilizare

, ,

3
1 recenzie
0
0
1
0
0

1 recenzie pentru Sticluță rotundă mată cu roll-on metalic și capac maro

Șterge filtre
 1. Verified owner Ghica G. (Cumpărător verificat)

  roBucureşti, Romania

  0
  0

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Comanda minimă este de 49,99 lei.

Termenul de livrare este de maxim 5-6 zile lucrătoare, socotit de la data confirmării comenzii dumneavoastră cu excepția unor situații excepționale generate de situații de urgență majoră, precum: condiții meteo nefavorabile, blocaje rutiere și accidente sau alte situații speciale care privesc strict programul de muncă al firmei de curierat, care pot produce decalaje ale intervalului de livrare. În aceste situații, termenul de livrare poate fi mai mare, însă nu va depași termenul maxim de livrare de 30 zile conform OUG 34/2014.

Comenzile vor fi confirmate înainte de a fi livrate produsele. O comandă neconfirmată nu presupune o rezervare a produselor.

Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoare adăugată (TVA) inclusă.

Transportul poate fi gratuit în anumite condiții sau promoții.

Livrarea se face de către o societate de curierat, la domiciliul clientului, în termen de maxim 1-2 zile de la expedierea comenzii, și poate ajunge la destinație după maxim 5-6 zile.

Livrare gratuită la comenzi de minim 300 lei.

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceți în căsuța de observații aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

În ziua în care coletul dumneavoastră va fi expediat, veți fi înștiințat prin e-mail sau telefonic de către noi. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veți fi înștiințat în acest sens. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător dacă dumneavoastră doriți și sunteți de acord cu acest lucru.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societații de curierat sau transportatorului conform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului și vom fi înștiințati in termen de 2 zile de la primirea coletului.

Coletele se livrează pe întreg teritoriul Romaniei, dar și în alte țări din Europa.

Oferim discount în funcție de cantitatea comandată (oferte disponibile doar la anumite produse) sau de suma totală a coșului de cumpărături. Oferta nu se aplică pentru produse foarte grele (magneți, sizzlepack, ghilotine, etc) sau în anumite campanii (Black Friday, lichidări de stoc).

5% DISCOUNT

*pentru comenzi de minim 500 lei

10% DISCOUNT

*pentru comenzi de minim 1.000 lei

RECOMANDĂRI PRODUSE