Ideile Voastre. Accesoriile Noastre.

craftup.ro

CraftUp.ro, magazinul online care aduce în același loc antreprenori și pasionați de accesorii și handmade.

Soluții complete pentru ambalare, grupate în categorii specifice, pentru flori sau sub formă de pungi, huse, cutii și sticluțe. O zonă specială pe site dedicată aromaterapiei, cu propuneri atât pentru vânzarea en-gros dar și pentru cei care doresc să schimbe atmosfera casei cu arome și uleiuri parfumate care se pot completa cu lumânări cu led sau vase de aromaterapie.

Accesoriile handmade și magneții se pot combina în diferite forme și aduc un plus de creativitate, aici, pe CraftUp.ro, unde ideile voastre se întâlnesc și iau naștere.

logo3 nou

Ideile Voastre. Accesoriile Noastre.

De ce noi?

Un serviciu complet, de la momentul când se plasează comanda până când produsul ajunge la voi. Practic, un loc bun de băut cafeaua și de făcut cumpărături în siguranță de acasă sau de la birou.

Oferim discount în funcție de cantitatea cerută și de suma toatală a coșului de cumpărături. Ofertă personalizată în funcție de comandă și produse, un parteneriat de încredere pe termen lung.

Nu ai găsit pe site produsul căutat? Apelează la echipa noastră, te ajutăm să căutăm un alt produs similar sau să încercăm să aducem în stoc produsul căutat de tine.