COMANDĂ ȘI LIVRARE

Oferim discount în funcție de cantitate(vizibil pe fiecare produs in parte), dar și pentru valoarea toatală a coșului de cumpărături.

5% discount pentru comenzi de minim 500 lei

10% discount pentru comenzi de minim 1.000 lei

*oferta nu se aplică pentru anumite produse care sunt deja reduse (set ață de brodat, rolă inserție. etc.) sau pentru produse foarte grele (magneți).

Comanda minimă este de 50 lei.

Comenzile se preiau în ordinea în care au fost primite pe site. Când comanda este pregătită veți primi un telefon din partea noastră pentru a confirma comanda.

Coletul se trimite, în cele mai multe cazuri, în ziua în care a fost confirmată comanda. Livrarea se face de către o societate de curierat, la domiciliul clientului, în termen de 1-2 zile lucrătoare de la expedierea comenzii.

*în unele cazuri pot apărea întârzieri din partea firmelor de curierat.

Produsele se pot returna, în termen de 14 zile de la primirea acestora. Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original.

În această situație, dacă este vina noastră, vom înlocui toate produsele lipsă sau produsele defecte, fără niciun cost pentru dumneavoastră.

O comandă activă poate fi anulată sau modificată telefonic la numărul 0745.221.225. O comandă ce a fost trimisă către curier nu mai poate fi anulată sau modificată.

FINANCIAR

  • ramburs(numerar), în momentul în care primiți coletul
  • plata cu cardul, în siguranță prin intermediul unei platforme specializate
  • ordin de plată
    – la scurt timp după plasarea comenzii, dacă produsele comandate sunt în stoc, veți primi factura proformă pe e-mail
    – produsele se livrează după efectuarea plății
    – pentru a grăbi procedeul de livrare ne puteți trimite dovada plății la adresa [email protected]

Banii se returnează în câteva zile de soluționarea returului, in contul comunicat de dumneavoastră.

Daca plata a fost efectuata cu card bancar online, restituirea se va efectua de către procesatorul de plăti online, iar acest lucru poate dura undeva la 7-10 zile.

În cazul în care comanda este finalizată, modificarea datelor de facturare presupune stornarea facturii inițiale și emiterea unei noi facturi. Refacturarea se poate face doar în cadrul aceleiași luni contabile și doar pentru facturile ce depașesc valoarea de 200 RON. Pentru a solicita o refacturare, ne puteți trimite un mail, la adresa [email protected], cu datele comenzii ce trebuie refăcute, cât și cu noile date de facturare. Nu se fac modificări pentru comenzile efectuate în perioada Campaniei Black Friday sau în alte perioade foarte aglomerate.