Termeni și condiții – Craftup.ro. Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.craftup.ro implică acceptarea condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor si Condițiilor. Acest magazin online nu vinde în străinătate.

Craftup.ro este administrat de S.C. Ravibrand S.R.L. cu sediul în Calea Bucureștilor, nr. 182, Otopeni, Ilfov, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J23/1735/07.06.2013, CUI RO31771722.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări acestor Termeni și Condiții, precum și orice modificări site-ului craftup.ro fără o notificare prealabila. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

1. Obligațiile dumneavoastră de înregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe craftup.ro, trebuie să introduceți datele dumneavoastră pe website-ul nostru.

În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

În situația în care considerăm că această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea serviciului, pe o perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabila.

2. Preț și modalități de plată:

Toate prețurile prezentate includ TVA(19%).

Plata produselor se efectuează în numerar/cash, la livrarea produsului, prin plata cu cardul sau prin transfer bancar la plasarea comenzii online.

Procesatorul de plăți online este EuPlatesc.ro (https://www.euplatesc.ro/).

3. Informații privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de maxim 5-6 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră.

Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoare adăugată (TVA) inclusă.

Transport gratuit la comenzi de minim 250 lei (cu excepția localităților care nu sunt centru Fan Courier).

Livrarea se face de către o societate de curierat, la domiciliul clientului, în termen de maxim 1-2 zile de la expedierea comenzii, și poate ajunge la destinație după maxim 5-6 zile.

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceți în căsuța de observații aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

În ziua în care coletul dumneavoastră va fi expediat, veți fi înștiințat prin e-mail sau telefonic de către noi. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veți fi înștiințat în acest sens. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător dacă dumneavoastră doriți și sunteți de acord cu acest lucru.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societații de curierat sau transportatorului conform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului și vom fi înștiințati in termen de 2 zile de la primirea coletului.

4. Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului craftup.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea S.C. Ravibrand S.R.L. sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul craftup.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de mail admin@craftup.ro.

5. Politica de confidențialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata către următorii destinatari: Băncile implicate în plățile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, către instituțiile abilitate.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr.677/200, clienții noștri au următoarele drepturi:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obține, la cerere și în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la intervenție (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisă și în mod gratuit, următoarele:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrărilor nelegale;

b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

c) notificarea terților cu privire la operațiunile prevăzute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opoziție (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit și printr-o cerere scrisă, din motive întemeiate și legitime, legate de situația sa particulară, că datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;

6) Dreptul de retragere a consimțământului;

7) Dreptul de a se adresa justiţiei;

8) Dreptul la portabilitatea datelor

9) Dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a datelor personale.

Acest magazin online trimite anumite date personale ale clienților săi (ID-ul comenzii, prenumele, adresa de e-mail, județul) către Împuternicitul Feedback.TRUSTED.ro, pentru a obține (în mod independent față de magazin) și pentru a publica opinia clienților magazinului cu privire la serviciile acestuia. Datele personale sunt păstrate de Împuternicit pe o perioadă maximă de 67 de zile (TRUSTED.ro își rezervă dreptul de a modifica perioada maximă pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților săi). Toate opiniile publicate sunt anonime.

Scopul colectarii datelor

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. Ravibrand S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si pentru realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. Ravibrand S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. Ravibrand S.R.L.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.craftup.ro implica efectuarea de comenzi on-line pe site-ul www.craftup.ro si necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.craftup.ro in urmatoarele scopuri:

facturarea produselor si a serviciilor comandate de dumneavoastra;
asigurarea livrarii produselor si serviciilor comandate;
asigurarea garantiilor.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite institutiilor abilitate fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele.
Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

S.C. Ravibrand S.R.L. poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

realizarea de rapoarte si analize;
realizarea de informari in scopuri proprii;
publicarea, promovarea, ofertarea serviciilor oferite de S.C. Ravibrand S.R.L.
Tertii care utilizeaza datele utilizatorilor din site

* partenerul magazinului online pentru livrare (Fan Courier – nume, adresa, telefon, email);

* Google Analytics care preia date privind vizita pe site (pagini vizitate, browser folosit, actiuni in site, adresa IP);

Modalitatea de exercitare a drepturilor: email – comenzi@craftup.ro

Modificari, actualizari, stergerea datelor – Contact: 0745221225 – Vlad Ion

6.Responsabilități privind produsele

S.C. Ravibrand S.R.L. nu iși asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menționate de producător.

În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului.

CraftUp România dorește ca produsele oferite să fie în deplină concordanță cu nevoile clienților, în caz contrar, Consumatorul are dreptul să notifice prin orice metodă dorește că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face prin curier, posta, sau direct la sediul nostru. S.C. Ravibrand S.R.L. se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 14 zile de la data inregistrarii si verificarii returului. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de către client. Suma înapoiată clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achiziție a produsului. Toate produsele returnate trebuie să fie într-o stare perfectă, fără urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale și în ambalajul original, cu toate accesoriile aferente.

Puteti descarca formularul de retragere de aici. Formularu lde retragere este un model si n ueste obligatoriu. Formularul se poate trimite pe email (comenzi@craftup.ro) sau la adresa Calea Bucureștilor, nr. 182, Otopeni, Ilfov, România.

7.Garantie

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate.

8.Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștință asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și S.C. Ravibrand S.R.L. În cazul unor eventuale conflicte între S.C. Ravibrand S.R.L. și clienții săi, se va incerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța competentă în conformitate cu legile române în vigoare.

9.Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni Condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul iși asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual craftup.ro.

10. Conciliere

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Vlad Ion, vladion@craftup.ro.