Sfaturi pentru Ziua Îndrăgostiților

O ocazie perfectă de a arăta cât de mult ne place să împărtășiți iubire celor din jur, Ziua Îndrăgostiților reprezintă un eveniment special, este ziua în care îndrăgostiţii îşi fac cadouri, sărbătorind astfel acest eveniment special care iată, se apropie cu paşi repezi. De aceea, fie că eşti un mic întreprinzător şi ai o afacere, fie că ai dat frâu pasiunii tale pentru hand made şi eşti pe cale să realizezi o mulţime de produse asociate acestei sărbători, CraftUp îţi vine în ajutor prin câteva idei sau sfaturi.

Noi suntem convinşi că, indiferent de proiectul vostru, vreţi să folosiţi cele mai bune mărfuri, să vă faceţi cele mai bune provizii. De aceea, fiţi convinşi că tot ceea ce aveţi nevoie veţi găsi la CraftUp.ro, depozitul vostru online de accesorii. Ai o croitorie? Eşti pasionat de handmade? Vrei ca de Sf. Valentin sau Dragobete să poţi oferi clienţilor tăi cei mai potriviţi magneţi de frigider? Vă prezentăm în cele ce urmează câteva opţiuni, perfecte pentru oricare dintre afacerile voastre:

  1. Să zicem că ai o croitorie. Ce poţi face rapid pentru a pregăti clienţilor tăi cele mai grozave produse de Sf. Valentin? Ei bine poţi accesoriza diferitele articole de îmbrăcăminte folosind oricare dintre următoarele produse ce se regăsesc în site-ul nostru:

https://craftup.ro/produs/ata-de-brodat-poliester/

https://craftup.ro/produs/banda-organza-rola-50yarzi/

https://craftup.ro/produs/dantela-elastica-model-5540-1-5cm-rola-50yarzi/

De exemplu, o idee bună au avut mai demult partenerii noştri de la Sigma Fashion, care au produs aceste inimioare funky, la realizarea cărora au folosit aţa pentru brodat Rotweiss.

  1. Poate că ai o afacere ce presupune realizarea de magneţi de frigider. O idee tocmai bună este ca în perioada imediat următoare să te axezi pe producţia de magneţi inimioare, sau orice alt simbol asociat sărbătorii de Sf. Valentin. Dacă cauţi să te aprovizionezi, fii convins că pe site-ul nostru craftup.ro ai nimerit la locul potrivit. Intră în secţiunea dedicată magneţilor şi foliilor magnetice: https://craftup.ro/categorie-produs/magneti/ şi comandă cât mai repede exact ce ai nevoie.
  2. Ne gândim şi la cei care au făcut din pasiunea pentru handmade o afacere. Suntem convinşi că în perioada imediat următoare vor fi la mare căutare bijuteriile de orice fel şi de aceea recomandăm mărgelele de nisip, disponibile în site-ul nostru în diferite culori, acum şi la un preţ redus cu 30%. Poţi achiziţiona şi sârmă cu memorie sau lănţişoare diverse accesând rapid https://craftup.ro/categorie-produs/accesorii-handmade/ .

Nu uitaţi că ambalajul va face cu siguranţă o mare diferenţă, şi că, aşa cum menţionam într-un articol anterior, e musai să acordaţi importanţa cuvenită acestora, mai ales că, uneori, ambalajul este la fel de important ca și produsul în sine, el putând fi un excelent instrument de marketing și comunicare.

0
Coșul tău
X