Idei de mărţişoare

Idei de mărţişoare

Nici nu am apucat bine să spunem că ne bucurăm de venirea primăverii că iarna s-a gândit să se întoarcă aprig în mijlocul nostru. Dar nu-i nimic, rezistăm J şi ne gândim în continuare la zilele însorite ce vor veni odată cu 1 Martie, de mărţişor.  Şi, pentru că săptămâna trecută vă promiteam idei de mărţişoare, la care să puteţi folosi produsele disponibile în site-ul nostru, Craftup.ro, vrem să ne ţinem de cuvânt şi să vă prezentăm câteva idei, numai bune dacă doriţi să participaţi la următorul târg de mărţişoare.

Începem prin a vă sugera să creaţi mărţişoare din mărgele, la realizarea cărora puteţi folosi atât mărgele acril cât şi mărgele nisip. Toate sunt disponibile la noi în site la un preţ excelent, cu menţiunea că cele din nisip au o reducere de 30% a preţului iniţial. Poţi verifica oferta noastră accesând următorul link: https://craftup.ro/categorie-produs/accesorii-handmade/margele/?v=f5b15f58caba . Dacă te-ai hotarât asupra lor, a mărţişoarelor din mărgele, şi nu ai idei despre cum trebuie să arate, noi îţi sugerăm să cauţi să le transformi în obiecte ce pot fi purtate şi după ce perioada mărţişorului va trece.

Puteţi face deci cercei, broşe, brăţări sau coliere pentru a veni în întâpinarea clienţilor voştri cu o ofertă largă, ce va cuprinde nu numai mărţişoare ci podoabe numai bune de purtat în orice moment al zilei. Pentru asta însă veţi avea nevoie de mai multe accesorii, accesorii pe care le puteţi comanda la un preţ avantajos din site-ul nostru, craftup.ro. De exemplu, sârma cu memorie, de dimensiune 0.7mm și culoare argintie, folositoare pentru brățări handmade sau alte produse diverse, este disponibilă la comandă online de la următorul link:  https://craftup.ro/produs/sarma-cu-memorie-0-7mm/?v=f5b15f58caba . Cu siguranţă veți avea nevoie şi de anouri metalice sau tortiţe cercei, şi e bine să ştiți că aceste produse se regăsesc în oferta noastră la un preţ mic, fiind disponibile pentru comandă online aici: https://craftup.ro/categorie-produs/accesorii-handmade/diverse/?v=f5b15f58caba.  Puteți comanda online, de asemenea  la un preţ excelent, închizători din metal utilizate ca și sistem de prindere a brățărilor sau a colierelor handmade. Prin urmare, fie că aveți nevoie de închizători lobster, fie că aveți nevoie de închizători rotunde, cu şurub sau toggle simple, la adresa web: https://craftup.ro/categorie-produs/accesorii-handmade/inchizatori/?v=f5b15f58caba veți găsi exact ceea ce vă trebuie.

Şi, pentru că am amintit mai devreme de oferta largă pe care este musai până la urmă să o prezentați clienţilor voștri, trebuie să spunem că din mărgele pot fi realizate şi păpuşi micuţe, ce pot deveni nişte mărţişoare mai puţin convenţionale dar, oricum, la mare căutare.

Continuăm prin a vă sugera şi magneţii, ca o materie primă la realizarea unor mărţisoare unice. Disponibili la comandă online aici: https://craftup.ro/produs/magnet-neodim-disc-50-buc/?v=f5b15f58caba sau aici https://craftup.ro/produs/magnet-ferita-dreptunghiular-3×2-cm/?v=f5b15f58caba , magneţii neodim sau magneţii ferită pot fi folosiţi cu succes la realizarea unor mărţişoare deosebite, ce pot fi păstrate ca amintire şi după ce trece perioada mărţişorului.  Succes!

 

0
Coșul tău
X