Afișez toate cele 13 rezultate

Deschide Filtre Produse
Sticluțe cu picurător și capac verde - craftup.ro
Închide

Sticluțe cu picurător 10ml

1,25 lei (TVA inclus)
  • Sticluțe cu picurător 10ml
  • se pot folosi pentru esență de mir, tincturi, mostre de parfum, uleiuri esențiale și multe altele
  • capac verde
Vas aromaterapie pătrat, cu elefanți - negru-gri mat - craftup.ro
Închide

Vas aromaterapie pătrat cu elefanți – negru și gri

7,49 lei (TVA inclus)
Vas aromaterapie pătrat cu elefanți - negru și gri. Mod de utilizare: în partea superioară a vasului se pune apă cu esență de aromăterapie, iar in partea inferioară se aprinde o lumânare tip pastilă, care va incălzi amestecul parfumat, eliberând mirosul esenței.
Vas aromaterapie pătrat, cu elefanți - maro lucios - craftup.ro
Închide

Vas aromaterapie pătrat cu elefanți – maro lucios (1 buc)

7,49 lei (TVA inclus)
Vas aromaterapie pătrat, cu elefanți - maro lucios. Mod de utilizare: în partea superioară a vasului se pune apă cu esență de aromăterapie, iar in partea inferioară se aprinde o lumânare tip pastilă, care va incălzii amestecul parfumat, eliberând mirosul esenței.
Vas aromaterapie pătrat, cu elefanți - negru - albastru lucios - craftup.ro
Închide

Vas aromaterapie pătrat cu elefanți – negru – albastru lucios (1 buc)

7,49 lei (TVA inclus)
Vas aromaterapie pătrat cu elefanți - negru - albastru lucios. Mod de utilizare: în partea superioară a vasului se pune apă cu esență de aromăterapie, iar in partea inferioară se aprinde o lumânare tip pastilă, care va incălzii amestecul parfumat, eliberând mirosul esenței.
Vas aromaterapie pătrat, cu elefanți - negru - galben - craftup.ro
Închide

Vas aromaterapie pătrat cu elefanți – negru – galben (1 buc)

7,49 lei (TVA inclus)
Vas aromaterapie pătrat cu elefanți - negru - galben. Mod de utilizare: în partea superioară a vasului se pune apă cu esență de aromăterapie, iar in partea inferioară se aprinde o lumânare tip pastilă, care va incălzii amestecul parfumat, eliberând mirosul esenței.
Vas aromaterapie rotund, cu elefanți - gri - craftup.ro
Închide

Vas aromaterapie rotund cu elefanți – gri (1 buc)

6,90 lei (TVA inclus)
Vas aromaterapie rotund, cu elefanți - gri. Mod de utilizare: în partea superioară a vasului se pune apă cu esență de aromăterapie, iar in partea inferioară se aprinde o lumânare tip pastilă, care va incălzii amestecul parfumat, eliberând mirosul esenței.
Vas aromaterapie rotund, cu elefanti - galben - craftup.ro
Închide

Vas aromaterapie rotund, cu elefanți – galben (1 buc)

6,90 lei (TVA inclus)
Vas aromaterapie rotund, cu elefanți - galben. Mod de utilizare: în partea superioară a vasului se pune apă cu esență de aromăterapie, iar in partea inferioară se aprinde o lumânare tip pastilă, care va incălzii amestecul parfumat, eliberând mirosul esenței.
Vas aromaterapie patrat, mare, cu elefanti - alb-galben mat - craftup.ro
Închide

Vas aromaterapie patrat mare, cu elefanți – alb și galben (1buc)

13,90 lei (TVA inclus)
Vas aromaterapie patrat, mare, cu elefanți - alb și galben. Mod de utilizare: în partea superioară a vasului se pune apă cu esență de aromăterapie, iar in partea inferioară se aprinde o lumânare tip pastilă, care va incălzii amestecul parfumat, eliberând mirosul esenței.
Vas aromaterapie pătrat, cu elefanți - negru-gri mat - craftup.ro
Închide

Vas aromaterapie pătrat mare cu elefanți – negru – gri

13,90 lei (TVA inclus)
Vas aromaterapie pătrat mare cu elefanți - negru - gri. Mod de utilizare: în partea superioară a vasului se pune apă cu esență de aromăterapie, iar in partea inferioară se aprinde o lumânare tip pastilă, care va incălzii amestecul parfumat, eliberând mirosul esenței.

Vas aromaterapie rotund – mov (1buc)

6,00 lei (TVA inclus)
Vas aromaterapie rotund - mov. Mod de utilizare: în partea superioară a vasului se pune apă cu esență de aromăterapie, iar in partea inferioară se aprinde o lumânare tip pastilă, care va incălzii amestecul parfumat, eliberând mirosul esenței.

Vas aromaterapie rotund – bleu (1buc)

6,00 lei (TVA inclus)
Vas aromaterapie rotund - bleu. Mod de utilizare: în partea superioară a vasului se pune apă cu esență de aromăterapie, iar in partea inferioară se aprinde o lumânare tip pastilă, care va incălzii amestecul parfumat, eliberând mirosul esenței.

Vas aromaterapie rotund – galben (1buc)

6,00 lei (TVA inclus)
Vas aromaterapie rotund - galben. Mod de utilizare: în partea superioară a vasului se pune apă cu esență de aromăterapie, iar in partea inferioară se aprinde o lumânare tip pastilă, care va incălzii amestecul parfumat, eliberând mirosul esenței.