Diverse

Primăvara și sărbătorile specifice

flowers 3135847 960 720

Primăvara și sărbătorile specifice Sezonul noilor începuturi? Primăvara! Copacii înfloresc, totul se transformă, natura se trezește parcă la viață. Anotimp al renașterii, primăvara aduce cu ea un aer de optimism și bucurie. Marcat în calendar la 1 Martie, începutul primăverii ne aduce o mare sărbătoare, mărțișorul! Prilej tocmai bun să ne reamintim că se crede despre acest simbol al renaşterii, oferit persoanelor dragi, că este aducător de fericire şi noroc. Dar, deși calendarul marchează începutul primăverii la 1 Martie, trebuie să spunem că din punct de vedere astronomic primăvara începe odată cu venirea echinocțiului, ceea ce în 2018 se va întâmpla pe 20 martie. Și iată, parcă nu ne mai vine să ne supărăm atât de tare când privim la zăpada de afară!

Mai mult, ne gândim că la început de primăvară avem încă un motiv de sărbătoare, ziua internațională a femeii. Sărbătorită în multe țări din întreaga lume, 8 martie este o zi specială pentru toate acele femei din viața noastră: mame, surori, soții, logodnice, prietene sau colege. Acest eveniment ce onorează realizările femeilor din multe domenii, ce aduce un omagiu maternității și feminității, ne oferă și nouă, la Craftup.ro, ocazia să venim cu propuneri care mai de care mai atrăgătoare, atât pentru acele doamne sau domnișoare ce au ca pasiune crearea accesoriilor handmade, cât și pentru oricine altcineva dorește să achiziționeze un cadou tocmai potrivit pentru a-l oferi de Ziua Femeii.
Vă așteptăm pe toți cu o gamă variată de produse, multe accesorii handmade sau materiale pentru croitorie, ori, pentru cei interesați de beneficiile aromaterapiei, cu o varietate de uleiuri esențiale, bețișoare parfumate ori diferite suporturi. Veți afla prețuri avantajoase, la multe produse de calitate.
Și dacă tot am vorbit de primăvara, n-avem cum să nu amintim că o altă mare sărbătoare a acestui anotimp este Paștele. Sărbătorit anul acesta pe 1 aprilie de către catolici și pe 8 aprilie de către ortodocși, Paștele vine cu obiceiuri și tradiții străvechi, fiind una dintre cele mai importante sărbători ale creștinătății. În mod sigur dacă ocupația ta principală este meșteșugul, vei dori să participi și la târgurile specifice acestei sărbători. Te așteptăm deci pe https://craftup.ro/ , locul în care cu siguranță vei găsi o mulțime de materiale sau accesorii pentru ca ideile tale să prindă viață așa cum îți dorești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *