1 set

Se arată toate cele 3 rezultate

 • Set 3 lumânări LED decorative (1 buc)

  Set 3 lumânări LED decorative, cu lumină galbenă. confecționate din material ce imitată ceara, lumârile oferă un ambient plăcut și siguranță în utilizare ne având flacără vie. Acestea sunt ideale ca și obiecte decorative ce oferă și un ambient călduros.Baterile nu sunt incluse.
  75,00 lei 65,00 lei (TVA inclus)
 • Set 3 lumânări LED decorative cu telecomandă (1 buc)

  Set 3 lumânări LED decorative, cu telecomandă, lumină caldă . confecționate din material ce imitată ceara, lumârile oferă un ambient plăcut și siguranță în utilizare ne având flacără vie. Acestea sunt ideale ca și obiecte decorative ce oferă și un ambient călduros.Bateriile nu sunt incluse.
  89,00 lei 76,00 lei (TVA inclus)
 • Set accesorii pentru Patchwork și Quilt – Prym

  Set de accesorii pentru patchwok și quilt. Conține accesorii de bază pentru lucrarea proiectelor de patchwork. Setul conține: – o unealtă tăiat material 30x45cm/11x17''; – un maxi cutter rotativ; – 20g de ace cu cap de sticlă galben; – un marker extra lung AQUA trick marker (evanescent în contact cu apa); – o rigla 15x30cm pentru cuttere rotative; – un card cu ace de cusut, de diferite dimensiuni (inc. no. 12); – 20 piese – 1 set cu instrucțiuni (în limba engleză) de patchwork.Patchwork-ul reprezintă îmbinarea unor petice de material textil, prin coasere. De obicei materialele sunt tăiate dupa modele geometrice. Prin îmbinarea acestor bucăți se poate obține o nouă bucată de material (patchwork-ul), care apoi va constitui fața quilt-ului.
  195,00 lei (TVA inclus)
Sunati Acum
Abonare la Ofertele CraftUp.ro
Buna, daca doresti sa te anuntam atunci cand avem oferte - apasa Da chiar acum
Da, vreau !
Nu