Magneți și folii magnetice

Magneți și folii magnetice în oferta craftup.ro

Un magnet de frigider este un ornament, deseori haios, alteori o “operă de artă”, atașat la un magnet mic, folosit pentru a decora pur și simplu frigiderul sau pentru a păstra diverse liste de cumpărături, fotografii sau pentru a ține într-un loc vizibil un desen realizat de cei mici ori o fotografie de suflet. Disponibili într-o varietate de forme sau mărimi, magneții de frigider se remarcă mai ales ca suveniruri, ei devenind în multe cazuri și obiecte de colecție.  Dar magneții sau foliile magnetice nu sunt utilizate numai la realizarea magneților de frigider.

Utilizarea lor este mai largă, în aplicații nepermanente de interior și exterior, în producția materialelor demonstrative, la prezentări în săli de curs sau afișajul pe termen scurt în săli de conferințe și expoziții. De asemenea, folia magnetică flexibilă, cu o față magnetică și o față autoadezivă permite lipirea oricărui material (sticlă, plastic, carton, hârtie, lemn) fiind ideală mai ales în producția jucăriilor din lemn cu magneți.

Prin urmare, dacă afacerea ta presupune realizarea de magneți de frigider sau diverse obiecte decorative precum obiecte din ceramică, lemn, plastic sau metal, ne-am gândit să-ți prezentăm oferta noastră de folii magnetice sau magneți, disponibili în site-ul nostru în variante multiple.

Ei bine, începem cu magneții ferită și trebuie să specificăm că pe site-ul nostru veți regăsi, disponibili la comandă online la următoarea adresă web: https://craftup.ro/produs/magnet-ferita-dreptunghiular-3×2-cm/ , magneți ferită de formă dreptunghiulară. Aceștia sunt foarte utilizați pentru realizarea magneților de frigider sau susținerea diferitelor obiecte decor.

Mai puternici decât magneții ferită, magneții neodim disc sunt disponibili în site-ul nostru în două variante, una dintre ele putând fi comandată online de la următoarea adresă: https://craftup.ro/produs/magnet-neodim-disc-50-buc/ . Prețul obișnuit al acestui produs este de numai 20 de lei pentru un pachet de 50 de bucăți, dar nu putem să nu menționăm că pentru acele cantități care depășesc 15 pachete, prețul se reduce până la 14 lei per pachet. Magneții neodim vor susține cu succes materiale grele, precum ceramică sau metal.

Și, pentru că mai nou, moda la nunți este de a oferi invitaților mărturii în formă de fotografii cu magnet,  avem și noi câteva propuneri pentru afacerea voastră. Dacă vreți să oferiți opțiunea clienților voștri de a da în dar invitaților cea mai elegantă fotografie, noi vă recomandăm o ramă transparentă cu magnet, de dimensiune 6.4cm x 6.4cm, potrivită pentru fotografii de dimensiuni 5.7cm x 5.7cm. Ea poate fi comandată online de la următoarea adresă web: https://craftup.ro/produs/rama-transparenta-cu-magnet/ , la un preț de numai 15,00 lei pentru un pachet de 10 bucăți.

Nu uitați însă de foile magnetice cu adeziv. Pe ele se poate imprima foarte ușor, ele se pot tăia facil cu foarfeca sau cu ghilotina și se pot folosi lejer la confecționarea hainelor, pentru colantări auto, reproduceri artistice sau fotografii. În secțiunea site-ului nostru de magneți: https://craftup.ro/categorie-produs/magneti/ , veți regăsi cu siguranță acel produs de care aveți nevoie.

Și, pentru că știm cu certitudine că micii întreprinzători sunt motorul unei economii sănătoase, am redus cu gândul la ei prețurile pentru următoarele produse: foi magnetice cu adeziv A4(21×29,7cm) (10 buc) – 20%, foi magnetice cu adeziv 10x15cm (50 buc) – 20%, bandă magnetică cu adeziv (rolă de 15m) – 20% și folie magnetică cu adeziv de 1M – 25%.  Nu uita că dacă ai nelămuriri sau dacă pur și simplu dorești informații suplimentare, ne poți lăsa un mesaj aici, pe blog, ne poți contacta prin e-mail: comenzi@craftup.ro sau ne poți suna la numărul de telefon: 0741.052.222.

Views: (202)
0
Coșul tău
X