Folia magnetică – utilitate şi aplicabilitate

Folia magnetică. Suntem des întrebaţi şi ni se cer informaţii despre foliile magnetice. De exemplu, nu multă lume ştie la ce folosesc sau dacă se poate imprima pe ele. Şi, deoarece craftup.ro s-a îmbogăţit cu o ofertă variată de folii magnetice, ne-am gândit să vă oferim mai multe detalii despre acestea, despre utilitatea lor, sau despre aplicabilitate.

Începem prin a prezenta folia magnetică cu adeziv. Ea are o față magnetică și o față autoadezivă, se poate tăia cu foarfeca sau se poate ştanţa iar pe suprafaţa ei se poate lipi orice material (sticlă, plastic, carton, hârtie, lemn, etc.). Este ideală pentru aplicații nepermanente de interior și exterior, putând servi, de exemplu, ca un suport vizual al reclamei.

Cea mai bună utilizare a foliei magnetice este ca înlocuitor de folie autocolantă deoarece orice produs realizat cu ajutorul foliei magnetice devine uşor de îndepărtat şi nu va deteriora suportul ori suprafaţa pe care va fi montat, spre deosebire de folia autocolantă. Este important să reţineţi că folia magnetică nu serveşte ca o tablă magnetică pentru prinderea magneţilor, asta datorită cantităţii reduse de fier. Ea se  utilizează cu precădere la fabricarea unor materiale demonstrative, magneți de frigider sau produse handmade. Se întâlneşte şi în industria auto, fiind foarte utilă la colantări auto sau în industria publicităţii, fiind foarte folosită pentru reclame sau promovare.

O altă utilitate a foliei magnetice este în afişajul pe termen scurt în săli de conferințe sau expoziţii, prezentări în săli de curs, poze, reproduceri artistice sau photobooth-uri. Folia magnetică cu adeziv este realizată din cauciuc flexibil isotropic iar grosimea ei variază între 0,04 cm şi 0,09 cm.

Folia magnetică – Oferta CraftUp.ro

Pe site-ul nostru veți regăsi, disponibilă la comandă online la următoarea adresă web: https://craftup.ro/produs/folie-magnetica-cu-adeziv-1m/ , folie magnetică cu adeziv (1m), acum la un preţ redus cu 25% faţă de preţul ei iniţial. Este disponibilă în variante diferite de mărimi, de la 60x100x0.04cm la  60x100x0.09cm şi, în afara reducerii de preţ pe care am menţionat-o, mai poţi obţine şi alte reduceri în funcţie de cantitatea comandată. Dacă nu doreşti să comanzi la metru, e important de ştiut că magazinul nostru are oferte şi pentru foile magnetice de dimensiuni 21×29,7CM (A4) şi 10X15CM. Ele au aceeaşi utilitate şi aplicabilitate ca cele ale foliei magnetice, fiind însă tăiate la dimensiuni standard, utile mai ales pentru calendare, mape, diferite sisteme de închidere pentru agende,  notes-uri sau poze magnetice.

Vă aşteptăm şi cu alte întrebări la numărul de telefon 0741.052.222, pe pagina noastră de facebook, https://www.facebook.com/craftupromania sau e-mail: comenzi@craftup.ro .

0
Coșul tău
X