Idei hand made cu panglicile şi benzile decorative Craftup

Idei hand made cu panglicile şi benzile decorative Craftup
Panglicile şi benzile decorative sunt materiale foarte accesibile la preţ ce se pot utiliza în multe arte și meserii. Există deja o mulţime de idei ce te pot ajuta să te foloseşti de aceste minunate accesorii, atât de utile în croitorie, artizanat, confecţionarea de obiecte handmade, bijuterii sau diverse alte activităţi executate manual, la care în mod sigur e nevoie şi de puţină pricepere şi îndemânare.

Deşi prima idee care ne vine în minte atunci când ne gândim la panglici este inevitabil cea cu împachetarea cadourilor, parcă a venit momentul să ne aplecăm şi asupra altor modalităţi de utilizare a panglicilor şi benzilor decorative, să aflăm idei noi de a ne folosi de aceste materiale textile atât de versatile. De la podoabe de păr la decoraţiuni interioare, de la jucării la bijuterii sau îmbrăcăminte, panglicile şi benzile decorative ne oferă foarte multe posibilităţi de a ne pune la încercare atât imaginaţia cât şi priceperea sau îndemânarea.
Un decor de perete colorat şi fabricat manual va fi întotdeauna apreciat, va oferi oricărei încapări o atmosferă plăcută, caldă. Vă puteţi folosi de o sârmă, pe care să o aranjaţi în formă de nor, de soare sau lună, iar marginea ei să o împodobiţi cu una sau chiar mai multe panglici colorate.
Folosiţi-vă de panglici şi benzi decorative pentru a le face copiilor jucării speciale, care pot fi o adevărată încântare. De exemplu, ştim cu toţii cât de îndrăgită este panglica folosită în gimnastica ritmică de către orice fetiţă. Şi tu poţi face pentru cea mică un asemenea accesoriu! Tot ce ai nevoie? Lipici, un băţ, şi, bineînţeles, o panglică!
Una peste alta, la craftup ştim că panglicile, benzile sau aplicaţiile decorative sunt alegerea perfectă pentru a înfrumuseţa ambalajul unui cadou, pentru a decora casa cu prilejul unui eveniment deosebit sau pentru a oferi hainelor un plus de culoare şi stil. De ce să ne alegi? Pentru că îţi oferim garanţia achiziţiei de panglici, benzi decorative sau aplicaţii decorative, la preţuri mici! Mai mult, în oferta noastră vei găsi în mod sigur panglici pentru decorarea cadourilor, pentru înfrumuseţarea hainelor sau pentru realizarea unor ornamente. Ne găseşti rapid, online, pe https://craftup.ro/! Te aşteptăm!

Views: (1133)
0
Coșul tău
X