Diverse

Idei decoraţiuni Paşte

Idei decoraţiuni pentru sărbătoarea Paştelui

Se apropie Paştele! Ne facem deci puțin timp pentru a realiza obiecte hand made minunate! Vom impresiona oaspeţii, cei mici se vor bucura cu siguranţă iar obiectele realizate împreună vor transforma atmosfera obişnuită a casei într-una festivă!

Pentru început, pregătiţi-vă cu niște materiale simple, cum ar fi şnururi, panglici, cutiuţe, foi craft sau mărgeluţe. Asiguraţi-vă că aveţi la îndemână şi un pistol de lipit şi nu cumva să uitaţi de vedeta sărbătorii de Paşte, oul!
Când sunteţi gata, puteţi da drumul la treabă şi să începeţi a crea cele mai grozave decoraţiuni pentru Paşte! Câteva idei avem şi noi! De exemplu, dintr-o cutiuţă excelentă puteţi face un suport pentru ouă minunat! O înveliţi cu banda decorativă spring ce are ciucuri colorați, din satin și bumbac! La realizarea acestui lucru vă puteţi folosi de pistolul de lipit din oferta craftup. Desigur, îi puteţi implica şi pe cei mici! Cu siguranţă vor aprecia şi se vor bucura!
Un alt proiect minunat, la care la fel, puteţi implica şi copiii, este crearea unui dispozitiv pentru susţinerea ouălelor fierte pe masa de Paşte! Păstraţi câteva tuburi de hârtie igienică, taiaţi-le în 3 părţi egale, îmbrăcaţi-le în hârtie sau în panglică colorată, decoraţi-le cu mărgeluţe din acril sau nisip şi bucuraţi-vă de un ornament perfect, ce va atrage atenţia şi va înveseli ambientul.

Şi vă mai propunem o decoraţiune pentru Paşte, la fel de simplu de făcut, un iepuraş din carton EC tptubebunnyla crearea căruia puteţi folosi un şnur special, câteva mărgeluţe, tuburi de hârtie igienică sau, dacă doriţi un material mai special, foile craft din oferta noastră.

Indiferent de ce veţi alege, indiferent de ce idee veţi pune în aplicare, suntem convinşi că rezultatele vor fi grozave şi vor mulţumi întreaga familie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *