Broderii cu ața de brodat Rotweiss

La crearea ornamentelor pentru diverse articole de îmbrăcăminte pe care croitoria ta le pregătește cu sârg pentru cei mai fideli clienți, e clar că trebuie să te folosești de ața de brodat din  poliester – Rotweiss. Indicată pentru brodarea automată, cu mașini industriale, sau brodarea manuală, ața de brodat Rotweiss este rezistentă la decoloranți sau alte soluții de scoatere a petelor, fiind perfectă pentru articole spălate frecvent, ca de exemplu: tricouri, șepci, fulare, halate, articole copii, îmbrăcăminte de lucru sau chiar genți ori rucsaci.

Chiar e ușor, atunci când ai o ață de calitate, să creezi broderii superbe atât pentru fuste sau rochii, cât și pentru cuverturi, pături sau draperii, ori poate chiar bannere sau agenți, folosind ața de cusut Rotweiss. Prin ce se remarcă ea? Păi mai ales prin culorile vii, aprinse, esențiale pentru o broderie de calitate ce se poate realiza atât manual, cât și cu ajutorul unor mașini industriale.  De aceea, garantăm că de cele mai multe ori clienții tăi aproape că nici nu vor putea distinge între o broderie realizată manual, și una realizată industrial, iar asta se va datora în mare parte aței de brodat Rotweiss.

Oferta CraftUp

Prezentă în oferta noastră în papiote de 5000 m, ața de brodat Rotweiss este realizată din poliester, are o grosime de 40(120D) și o greutate de 150 grame. Are o mare rezistență și este potrivită pentru mașini de cusut industriale ce folosesc mai multe ace. Dar nu numai. Se poate folosi cu succes și pentru broderii manuale deoarece modul în care calitatea fibrei, greutatea și culorile perfecte ale aței de brodat Rotweiss se îmbină este ideal, reușind să ofere și broderiilor manuale acele dimensiuni și texturi speciale, specifice broderiilor industriale.

De aceea, indiferent de metoda aleasă, cu ajutorul aței de brodat Rotweiss vei putea oferi clienților tăi broderii personalizate rezistente, pe orice tip de material. Mărturie în acest sens stau și deja celebrele inimioare confecționate în piele de către partenerii noștri de la Sigma Fashion, acolo unde am văzut cum poate fi realizată în atelier o bluză cu aplicații din piele și broderie. Iar dacă voi doriți sa revedeți, link-ul următor, disponibil încă în pagina noastră de facebook, poate fi accesat  cu încredere: https://www.facebook.com/craftupromania/videos/687338698088272/ .

Încheiem prin a enumera numai câteva din calitățile aței de brodat din poliester Rotweiss, iar acestea sunt: rezistența la rupere sau la coasere, rezistența la tratament termic și faptul că nu se decolorează.

Prin urmare, dacă dorești să comanzi, o poți face folosind următorul link: https://craftup.ro/produs/ata-de-brodat-poliester/?v=c35e50bdb48a sau sunând la numărul de telefon 0741.052.222. Nu uita că ne poți găsi și pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/craftupromania/ ori prin e-mail: comenzi@craftup.ro , dacă dorești informații suplimentare. Pe curând!

0
Coșul tău
X