Câteva sfaturi pentru micii meşteşugari în vederea obţinerii succesului în online

Dacă eşti un artist preocupat de arta lucrului manual, care produce și vinde bijuterii, ai cu siguranţă o concurență acerbă. Spaţiul de retail online este plin de zeci de magazine ce vând accesorii şi bijuterii realizate manual, ca să nu mai vorbim de cele produse în masă sau de mărcile de bijuterii de lux.
Continue Reading…

(0)

Ne oprim azi la un material deosebit, perfect pentru realizarea unor decorațiuni sau accesorii handmade, ideal pentru înfrumusețarea unor articole vestimentare, a unor haine deosebite, vom discuta azi despre organza. O țesătură subțire, simplă, țesută în mod tradițional din mătase, organza este țesută în ziua de azi și din fibre sintetice, cum ar fi poliesterul sau nailonul. Utilizată în general pentru îmbrăcămintea de nuntă sau îmbrăcămintea de seară, organza a căpătat de-a lungul timpului diferite utilizări, care mai de care mai inedite. Iar cele mai întâlnite și mai des folosite forme ale acestui material sunt, bineînțeles, panglicile din organza.

Continue Reading…

(0)

Idei de afaceri în zona lucrului manual

Dacă vrei să pornești o afacere pe cont propriu, mizând pe priceperea și talentul tău, dacă cauți ceva care să-ți permită să lucrezi de acasă, care să-ți permită să-ți exersezi creativitatea cu ajutorul unor materiale ușor de obținut, rapid și la prețuri foarte avantajoase, atunci o afacere în zona lucrului manual este exact ceea ce cauți. Noi am mai încercat aici pe blog, nu mai departe de săptămâna trecută, atât să  prezentăm câteva dintre avantajele unei afaceri pe cont propriu cât și să oferim ceva informații despre anumite idei de afaceri care nouă ni s-au părut de un real potențial.

Continue Reading…

(0)

Dantela – de la material de lux la accesoriu actual al decoraţiunilor hand made

Un material decorativ deosebit, dantela a fost realizată pentru prima dată în Europa, în timpul secolului al XVI-lea. Primele centre de fabricare a dantelei au apărut în Italia, Franța şi în anumite regiuni ale Belgiei iar iniţial, dantela se fabrica din in, fire de mătase sau fire din aur, începând ca din  secolul al XIX-lea să se folosească şi bumbacul. Un produs final de mare calitate implica de obicei talentul şi abilitățile a trei specialiști distincți: cel care crea modelele pe hârtie, cel care transpunea desenele pe pergament și în final producătorul de dantelă, cel care lucra efectiv la crearea dantelei.

Continue Reading…

(0)

Bijuteriile hand made – pasiune, afacere, sau câte puțin din amândouă?

Printre cele mai frumoase lucruri care se întâmplă primăvara? Renunțarea la accesoriile atât de specifice iernii, renunțarea la căciuli, fulare și mănuși și trecerea la coliere, cercei sau brățări. Fie că ți le creezi singură, fie că le achiziționezi, primăvara e cel mai potrivit moment pentru purtarea acestor accesorii care înveselesc purtătorul și nu numai. Întregi seturi de bijuterii hand made te așteaptă gata de purtare după o iarnă ce părea că nu se mai sfârșește. Dar să nu ne îndepărtăm de la subiectul de azi, reprezentat de, bineînțeles, bijuteriile hand made și pasiunea cu care ele sunt lucrate.

Continue Reading…

(0)

La crearea ornamentelor pentru diverse articole de îmbrăcăminte pe care croitoria ta le pregătește cu sârg pentru cei mai fideli clienți, e clar că trebuie să te folosești de ața de brodat din  poliester – Rotweiss. Indicată pentru brodarea automată, cu mașini industriale, sau brodarea manuală, ața de brodat Rotweiss este rezistentă la decoloranți sau alte soluții de scoatere a petelor, fiind perfectă pentru articole spălate frecvent, ca de exemplu: tricouri, șepci, fulare, halate, articole copii, îmbrăcăminte de lucru sau chiar genți ori rucsaci.

Continue Reading…

(0)

Despre Ziua femeii

Mame, surori, soții, logodnice, prietene sau colege… ce ne-am face fără ele? Suntem convinși că fiecare dintre noi are de mulțumit cu siguranță mai multor femei. Fie că vorbim de mame, cele care ne-au îngrijit cu dragoste atunci când am fost mici ori bolnavi, fie că vorbim de soții, aceste ființe dragi care jonglează cu succes între familie și carieră, ori poate de prietene sau colege, care ne sunt aproape de fiecare data cu un sfat sau cu o vorbă bună, săptămâna aceasta ne îndreptăm toată atenția către ele, încercând să celebrăm ziua de 8 Martie arătându-le cât de mult le iubim, respectăm și prețuim.

Continue Reading…

(0)

Târguri de Mărțișor

Celebrăm de 1 Martie primăvara și ne bucurăm de mărțișoare, aceste podoabe mici, legate de un șnur împletit în culori alb roșu, pe care femeile le poartă în luna martie ca semn al începutului de primăvară. Ne aflăm deci în acel timp  al anului în care toată lumea devine într-un fel sau altul creativă. Pe de o parte avem comercianții, fabricanții de mărțișoare, cei care se ocupă de realizarea celor mai deosebite mărțisoare, pe care le prezintă ulterior la evenimentele organizate special pentru această ocazie.

Continue Reading…

(0)
0
Coșul tău
X