Vanzarea produselor hand-made în perioada Crăciunului

Ce ar trebui să faci până la Crăciun, pentru a vinde cât mai multe produse pregătite cu multă dăruire, cu ajutorul unor accesorii hand made potrivite, special pentru această sărbătoare?

Poate ai apelat la un site specializat, poate chiar tu ai un site, şi te străduieşti să-ţi vinzi produsele atrăgând cât mai mulţi doritori de accesorii în aceste locuri online, ceea ce este minunat! Există însă  o mare a cumpărătorilor pentru care, să comande online cadoul de Crăciun nu este o soluţie potrivită. Ne referim la acei cumpărători care vor să vadă, să simtă, să pipăie cadourile pe care le vor oferi, cei care vor să atingă darul înainte să-l cumpere şi să se asigure că totul este conform dorinţelor lor. Mai există şi o mare parte a cumpărătorilor care rezolvă aceste lucruri în ultimul minut. În cazul ăsta, comenzile online nu sunt în avantanjul lor, şi nici al tău. Trebuie ca oferta ta să ajungă cumva la toate aceste persoane!

De acum deci, scopul tău principal este să găseşti un loc în care să-ţi prezinţi marfa! Poate ai deja un stand la un târg de Crăciun, ceea ce este excelent. Dacă nu, caută să vezi cât mai repede unde mai sunt locuri disponibile! E important să fii în miezul evenimentelor de acest gen, ştiut fiind faptul că aceste locuri atrag în general cei mulţi cumpărători. Se poate întâmpla însă să nu mai prinzi loc. În cazul ăsta, trebuie să planifici şi să urmezi un alt plan! Gândeşte-te unde sunt cele mai mari aglomeraţii de oameni interesaţi de cumpărături pentru Crăciun. Îi găsim bineînţeles în mall-uri, în supermarketuri sau pe lângă pieţe. Prin urmare, te poţi orienta şi către aceste locuri, încearcă să găseşti un stand pe care să-l expui la vedere, să-ţi poţi prezenta produsele cât mai eficient!

Personal, credem că dacă doriți vânzări mai mari, trebuie să vă grăbiți și să găsiţi un loc într-o zonă foarte circulată! Încercaţi să obțineți cât mai multe informații despre traficul de persoane din acea zonă, şi nu mai staţi pe gânduri! Pentru că cele mai frumoase sentimente vin atunci când clienţii îţi apreciază obiectele create manual chiar la faţa locului!

Views: (174)
0
Coșul tău
X