Topul celor mai interesante produse din Craftup – partea a doua

Topul celor mai interesante produse din Craftup
Continuăm topul celor mai interesante produse din Craftup.ro! Accesoriile sau bijuteriile unicat, decoraţiunile, produsele artizanele, hainele sau chiar obţinerea unei atmosfere speciale cu ajutorul aromaterapiei, se pot realiza cu multă uşurinţă, în mod sigur şi cu o investiţie minimă, dacă alegeţi produsele disponibile în site-ul nostru.
Şi, ca să-ţi fie foarte uşor să alegi, revenim cu o nouă selecţie de produse, care mai de care mai potrivite nevoilor tale, unele aflându-se în site la oferte speciale, ne oprim azi la secţiunea site-ului nostru dedicată aromaterapiei:

1. Uleiuri esenţiale – să faci propriul amestec de uleiuri esențiale poate fi o modalitate plăcută sau poate chiar amuzantă de a petrece timpul liber și de a exprima spiritul creativ. Din zecile de uleiuri existente în oferta Craftup, cu arome diverse, de flori, ierburi sau fructe, poți născoci acel parfum propriu, perfect pentru simțurile tale! Din site-ul nostru poţi alege cutii a câte 12 sticluţe la un preţ de 36 lei TVA inclus (preţ redus de la 43.75 lei) sau te poţi bucura de arome diferite în sticluţe individuale, aflate în ofertă la 8 lei bucata. A cunoaște diferitele modalități de utilizare a uleiurilor esențiale este un lucru important, ce-și poate dovedi utilitatea oricând! De aceea, dacă te interesează acest subiect, reţine că într-un articol mai vechi am discutat puţin despre tehnica amestecului de uleiuri esențiale şi am oferit acolo câteva sfaturi tuturor celor interesaţi.
2. Beţişoare parfumate HEM – o parte esențială a ritualului zilnic de a face mediul aromat și plăcut, beţişoarele parfumate din oferta Craftup.ro sunt fabricate predominant din compuşi naturali, au arome îmbietoare şi efecte benefice pentru minte şi corp. Şi, pentru că ştim cât sunt de importante beţişoarele parfumate HEM la rugăciuni, meditație, yoga și în a face mediul aromat și plăcut, contribuind astfel la pace și liniște, vă propunem achiziţia lor la un preţ redus cu 30%! Simplu şi rapid, direct din site-ul nostru: https://craftup.ro/
3. Suporturi Beţişoare şi Vase Aromaterapie Dacă eşti pasionat de aromaterapie, atunci cu siguranţă vei avea nevoie după caz, sau de suporturi pentru beţişoare în caz că foloseşti beţişoarele parfuamte HEM, sau de vase aromaterapie, în caz că foloseşti uleiurile esenţiale! Cu ajutorul Craftup le poţi avea însă pe toate! Suporturile de beţişoare au un preţ maxim de 2,50 lei cu TVA iar vasele pentru aromaterapie au preţuri mici, ce variază între 6 şi 9 lei, TVA inclus.
4. Lumânări LED – o categorie aparte în site-ul nostru o reprezintă lumânările LED. Potrivite pentru un cadou special, pentru a oferi un ambient plăcut şi călduros, lumânările LED disponibile pe Craftup au preţuri avantajoase şi sunt disponibile în mai multe variante: simple, cu telecomandă sau cu tăviţă decorativă. Ele oferă siguranţă în utilizare datorită faptului că nu au flacără vie, putând fi astfel integrate în orice decor.

Views: (896)
0
Coșul tău
X