Rama foto – element decorativ modern

Rama foto – element decorativ modern pentru un birou primitor

Indiferent unde te afli, la birou sau acasă, ai nevoie uneori de un strop de culoare pentru a-ţi personaliza spaţiul, pentru a simţi că acel loc în care petreci foarte mult timp este plin de căldură şi foarte apropiat de sufletul tău.

Ştiut fiind faptul că un mediu steril afectează într-un mod negativ atât sănătatea cât şi productivitatea celui care îşi desfăşoară activitatea în acel loc, dar şi că nu mulţi acordă o atenţie specială acestui fapt,  ne+am gândit să vă propunem azi o soluţie pentru personalizarea biroului, o soluţie care nu implică costuri financiare mari, şi care va aduce la final şi satisfacţia realizării unui obiect ce va dăinui. Cu ajutorul câtorva accesorii, vei reuşi să transformi un spaţiu anost într+unul plin de căldură,  din care vei alunga cu siguranţă monotonia. Ce-ţi propunem concret? Îţi propunem să realizezi o ramă foto specială, colorată, la crearea căreia vei avea nevoie de următoarele materiale:

În primul rând te vei folosi de o ramă simplă, sugestia noastră fiind rama transparentă cu magnet, realizată din plastic, de dimensiuni 6,4×6,4cm. Are avantajul prezenţei magnetului, lucru ce o va face foarte uşor de prins pe anumite suprafeţe de metal.

În al doilea rând te vei folosi de mărgelele de nisip opace,  de 3 sau 4mm, din sticlă, de 3 sau 4 mm, aflate în oferta noastră la un preţ foarte avantajos, redus cu 30%.

Continuăm prin a-ţi sugera pistolul de lipit cu silicon. El se foloseşte pentru a lipi o gamă variată de materiale, cum ar fi: hârtie, lemn, plastic, piele, textile sau ceramică, fiind puternic, rapid și ușor de utilizat.

Opţional te poţi folosi de diferite panglici din satin sau benzi decorative, pentru a decora cu stil şi a oferi un finisaj de calitate!

Odată ce-ai făcut rost de materiale, dă drumul la imaginaţie şi crează o ramă foto cu totul specială, care să-ţi înfrumuseţeze biroul sau, de ce nu, chiar locuinţa. Dar nu numai. Crează o ramă care să-ţi ofere satisfacţia lucrului bine făcut şi care să atragă oricând priviri admirative.

 

0
Coșul tău
X