O nouă idee de afaceri – săculeții din organza

Săculeții din organza – De la CraftUp.ro, merceria ta online

Utilizarea săculețior din organza

Săculeţii realizaţi din organza au o mulţime de utilizări, ei pot fi folosiţi pentru depozitarea accesoriilor sau a bijuteriilor, pot fi folosiţi pentru o oferi într-un ambalaj elegant mărturiile de nuntă sau pot fi folosiți ca ambalaj special pentru diferitele produse handmade pe care le veţi prezenta la târgurile de profil. Ca să nu mai amintim că unele persoane se folosesc de săculeţii organza pentru a parfuma hainele din şifonier, introducând în ei diverse plante aromate precum levănțică sau muguri de brad. Oricum ar fi, e clar că toată lumea îi caută și le găsește și întrebuințare, deoarece principalele atuuri ale săculeţilor din organza sunt  aspectul și funcţionalitatea.

Cum ar fi însă să stăpânești tehnica potrivită de realizare a săculeților organza? Atunci îi vei putea personaliza după bunul tău plac, poți face diverși săculeți și din alte materiale apreciate, la mărimea dorită, în culorile preferate, le poți da acel ceva care îi va distinge și-i va face speciali, asigurându-ți iată, începutul unei mici afaceri.

Materialele necesare

Cum e bine să începi? Asigură-te că ai la îndemână toate materialele necesare, deoarece acest lucru îți va transforma procesul de învățare într-un un proiect rapid și eficient.  Începe cu ceea ce este cel mai important, cu materialul de organza. Ușor, cu o textură moale, flexibil, acest material se găsește într-o varietate de culori sau finisaje.

Oferta CraftUp – săculeții din organza

Imediat după ce dai comandă de organza, asigură-te că nu-ți lipsește șnurul. Închiderea cu șnur asigură săculeților o eleganță aparte iar o culoare contrastantă a acestuia va face ca săculeții să capteze atenția pe mici detalii, detalii ce, de multe ori, fac diferența. Îți mai trebuie foarfeci, și, pentru că materialul organza este foarte delicat si predispus la rupturi, trebuie să te asiguri că îl vei tăia cu o foarfecă ascuțită. Dacă trebuie să comanzi, noi îți recomandăm foarfeca profesională de croitorie 21cm – Prym, disponibilă la un preț excelent pe site-ul nostru: https://craftup.ro/produs/foarfeca-profesionala-croitorie-21cm-prym/ .

Utile îți vor fi și câteva ace de cusut, ace de siguranță sau, opțional, un spray adeziv, pe care-l vei putea folosi pentru a bloca materialul din organza atunci când îl vei tăia, deoarece este foarte alunecos. Îți sugerăm spray adeziv patchwork, pentru hârtie și material textil, disponibil la comandă online aici: https://craftup.ro/produs/spray-adeziv-patchwork-prym-1-buc/. Am lăsat pe final mașina de cusut, musai de avut pentru orice proiect ce implică pasiunea ta în domeniul croitoriei.

Realizarea propriu zisa

Noi am găsit două tutoriale excelente:  primul adresa: https://www.youtube.com/watch?v=99RAWC9Kd0E&t=3s iar al doilea la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=E_Pdqkz6Yqo .

Practic, vei afla că vei începe prin a tăia materialul la dimensiunile dorite. În primă fază trebuie să coși acel rând prin care la final vei introduce șnurul. Ulterior, vei coase cele două straturi de organza pentru a crea săculețul. Asigură-te că aceste cusături au un finisaj neted, lustruit. Odată ce ai obținut un tub lung, cu un capăt deschis, vei face cu ajutorul unei foarfeci câteva găuri mici pentru a putea introduce șnurul. Dacă alegi un șnur mai mare cum ar fi o panglică, atunci trebuie ca găurile să fie suficient de mari pentru a permite introducerea unor ace de siguranță, de care te vei ajuta la introducerea șnurului. Credem că este foarte simplu, și, la îndemâna oricui – dintre pasionații de croitorie – să creeze acești minunați săculeți organza.

Posibil însă și să constați că e mai simplu să-i comanzi. Dacă da, noi îți recomandăm săculeții organza dreptunghiulari disponibile în diferite culori și mărimi în site-ul nostru, la un preț  reduse cu 30%, de maxim 21 lei pentru un set de 50 bucăți, atunci când comanda minimă este de maxim 4 seturi, și de minim 15 lei pentru setul de 50 bucăți, atunci când comanda minimă este mai mare de 15 seturi. Te așteptăm!

0
Coșul tău
X