Materiale pentru cele mai grozave accesorii de prezentat la târgurile de primăvară

Se apropie acea perioadă din an când micii şi marii meşteşugari pregătesc de zor accesorii potrivite pentru sărbătorile de primăvară. Fie că vorbim de Sf. Valentin, Dragobete, 1 Martie sau Ziua Femeii, cu toţii ne dorim ca produsele finale să fie cât mai repede gata de prezentare şi de o mare calitate. Ştim cu toţii că accesoriul final trebuie să fie bine conceput, să atragă privirea şi, să fim cinstiţi, să nu coste nici foarte mult!
Dar care sunt cele mai rentabile moduri de a le realiza? Noi avem câteva idei precum şi câteva sfaturi pentru a face prezentarea cât mai specială:
Panglici sau benzi decorative:
Panglicile sau benzile decorative pot fi folosite pentru decorarea cadourilor, pentru înfrumuseţarea hainelor sau pentru realizarea unor ornamente. Ele sunt disponibile într-o gamă variată de materiale sau stiluri, şi se află în oferta CraftUp la preţuri foarte accesibile.
Blank-uri
Pentru realizarea unor accesorii ceva mai personale, puteţi folosi un breloc transparent sau un magnet de frigider. Noi vă punem la dispoziţie materia primă, voi veniţi cu o fotografie specială, a unui eveniment deosebit, a unui loc cu însemnătate sau a unui moment memorabil.
Ambalaje
Săculeţii de prezentare a diferitelor accesorii sunt foarte importanţi. Ei aduc o notă personală şi pot face dintr-un simplu produs un cadou aflat la mare căutare. În oferta craftup.ro săculeţii sunt prezenţi în diferite dimensiuni și culori, putând fi folosiți pentru accesorii sau produse handmade. Veţi găsi săculeți organza, săculeţi din imitaţie piele, catifea sau din material textil.
Şnururi
De nelipsit pentru orice meşteşugar, şnururile se află la printre acele articole „must have”, acele articole care dau oricărui accesoriu nota de final. Nu poţi vesti primăvara fără un şnur special, şnurul toporaş sau şnurul mărţişor.
Uleiuri esenţiale
Săpunurile naturale, în ambalaje potrivite, pot fi la mare căutare în această perioadă. Te poţi folosi de uleiurile esenţiale aflate în oferta noastră pentru a le da o notă specială, pentru a le oferi o aromă deosebită, unică.

Views: (194)
0
Coșul tău
X