Începuturi în croitorie

Să fii începător într-o meserie, mai ales cum e cea de croitor, care presupune imaginație, simț estetic și abilităti reale, nu este întotdeauna ușor. La început de drum îți trebuie voință, dar, mai ales, este necesar ca imaginația și simțul estetic să se întalneasca în același loc cu abilitățile și îndemânarea, fapt ce necesită atât răbdare cât și multă muncă. Este important să pleci la drum cunoscând bine aceste lucruri, deoarece pe parcurs pot apărea și dezamăgiri, dar prin muncă, dorință și spirit pozitiv poți pune pe picioare propria ta afacere. Este important să știi și că lipsa cunoașterii anumitor lucruri nu trebuie să te oprească de la a încerca ceva nou. Atunci când așteptările sunt reale, cu siguranță dezamăgirea te va ocoli.

Cum te putem ajuta noi, CraftUp – Mercerie online?

Bineînţeles că, atunci când esti la început de drum și lucrezi de acasă, ai nevoie și de ustensile potrivite. În mod obligatoriu, din trusa ta nu trebuie să lipsească degetarul, acele cu cap de sticla, acele de cusut, rigla sau cutter-ul rotativ. Mașina de cusut este și ea un „must have”, și, așa cum spuneam într-un articol anterior, în cazul în care nu ai deja una, suma necesar de investit poate fi undeva în jurul a 400 de lei.

Accesorii pentru croitorie

Celelalte produse de care am amintit pot fi găsite în site-ul nostru, la adresa web https://craftup.ro/categorie-produs/accesorii-croitorie/ . Dacă ai nevoie de tipare, de la adresa web  https://www.etsy.com/shop/TheSewingLoft poți descărca contra cost ceea ce-ți place în mod deosebit, sau poți căuta la adresa  http://noodle-head.com/ tipare gratuite, aruncând  o privire și asupra tutorialelor. Nu te opri numai la ce am sugerat noi. Internetul abundă de ghiduri utile, practice, ce te ajută să înveți singur metode felurite de realizare, modificare sau reparare a anumitor  lucruri, fără ajutorul direct al experților sau profesioniștilor.

Ca sfat de început, credem că e bine să te orientezi către lucruri ușoare, încercând prima dată să   realizezi fețe de perne, sacoșe, portofele, șorțuri, fuste sau diverse accesorii pentru lucrurile tale, aplicându-le acestora diferite buzunare sau alte țesături decorative.

Croitoria necesită efort, dar, ca fiecare lucru bine făcut, îţi poate oferi satisfacţii imense, fie că doreşti să realizezi lucruri pentru uz personal, fie că dorești să lansezi propria ta mică afacere în acest domeniu.

0
Coșul tău
X