Craftup.ro – Începutul

Pornit în ianuarie 2016, la inițiativa a doi tineri antreprenori, unul dintre ei arhitect iar celălalt programator, craftup.ro dorește să devină principalul partener pentru tinerii meșteșugari, croitorii la început de drum, pasionații de produse handmade, persoanele care doresc să își surprindă prietenii cu obiecte personalizate sau cei care doresc să își înceapă o mică afacere cu magneți personalizați pentru frigider.

Pentru că știm că în portofoliul oricărui croitor și meșteșugar nu trebuie să lipsească accesorii precum: fermoare, nasturi, ațe de cusut și de brodat ne-am gândit să ți le oferim pe toate într-un singur loc. Îți garantăm că vei găsi cele mai bune prețuri pentru calitatea oferită.

Pasionații de produse handmade găsesc pe CraftUp.ro accesorii atât de necesare pentru crearea unor brățări, lanțuri, pandantive și broșe unice. Îți oferim o gamă variată de mărgele, distanțiere, lănțișoare și închizători și te încurajăm să dai frâu liber creativității.

În ultima vreme remarcam apariția unui obicei nou la nunți, botezuri și alte evenimente și anume ca organizatorii să ofere cadou către invitați un magnet cu poza lor imprimată sau chiar un magnet cu poze imprimate de la eveniment.

Dacă ești organizator de evenimente sau fotograf și cauți folie magnetică cu adeziv pentru proiectele tale aruncă un ochi la produsele CraftUp. S-ar putea să găsești exact ceea ce îți dorești.

Și pentru că blogul nu este doar despre promovare, te sfătuim să salvezi pagina noastră și să revii săptămânal pentru că vom pregăti pentru tine numeroase articole folositoare despre arta confecțiilor, articole de genul DIY – Do It Yourself, trucuri simple care să te ajute și să îți îmbunătățească viața de zi cu zi și sfaturi despre cum să pornești mici afaceri chiar la tine acasă, afaceri care să îți aducă extra câștiguri.

Dacă ai orice fel de întrebări despre produsele CraftUp, și nu numai, te rugăm să lași un mesaj aici pe blog, pe mail sau la telefon.

CraftUp!

Views: (36)
X