Idei de cadou

Vine din nou acea periodă a anului îndrăgită de toți, adulți și copii deopotrivă, Crăciunul. Ce te faci însă în privința cadourilor? Cum faci să găsești acel cadoul potrivit pentru iubita sau iubitul tău, pentru copii, părinți sau prieteni? Pentru cei dintre voi înzestrați cu talent, răbdare și pricepere, ne-am gândit să venim în ajutorul vostru cu câteva idei de cadou, pentru ca anul acesta să fiți cei mai inspirați spiriduși ai lui Moș Crăciun.

Prin urmare, ne setăm opțiunile pe modul „handmade” și vă întrebăm și pe voi ce părere aveți despre cadourile lucrate manual? Dacă v-ați plictisit oarecum de aceeași ofertă prezentă an de an la orice târg de Crăciun, puteți încerca diverse idei acasă. Brățări, cercei sau coliere, toate lucrate manual, ele pot fi realizate din mărgele sau alte accesorii disponibile și în site-ul nostru. De exemplu, mărgele de diferite tipuri puteți achiziționa de aici https://craftup.ro/categorie-produs/accesorii-handmade/margele/.

Idei de cadou

Dacă aveți nevoie de sârmă cu memorie, de culoare argintie și formă rotundă, ea poate fi cumpărată de la următoarea adresă web: https://craftup.ro/produs/sarma-cu-memorie-0-7mm/ iar de la adresa următoare https://craftup.ro/produs/tortite-cercei-18-mm/ puteți achiziționa tortițe pentru cercei. Cu ajutorul acestor produse puteți realiza deci o mulțime de bijuterii pentru cele dragi vouă.

Ce se întâmplă cu cei dragi vă întrebați oare? Avem soluția și pentru ei. Ne-am gândit ca ați putea cu ajutorul unor cutiuțe de ambalat și a unor panglici sau benzi decorative, să faceți niște cutii în care aceștia să-și poată depozita diverse mărunțișuri de prin buzunare, precum chei sau brichete. De exemplu, cutia de aici: https://craftup.ro/produs/cutie-transparenta-dreptunghiulara-1-buc/ poate fi transformată cu ușurință într-un cadou perfect de Crăciun, dacă exteriorul ei va fi “îmbrăcat” de o bandă decorativă cu romburi și interior colorat, din bumbac, ce poate fi cumpărată de aici: https://craftup.ro/produs/banda-decorativa-cu-romburi-si-interior-colorat/ . Cum puteți face asta? Păi pur și simplu o puteți lipi cu ajutorul unui spray adeziv patchwork PRYM, perfect atât pentru hârtie cât și pentru orice material textil, disponibil la comanda online la următoarea adresă: https://craftup.ro/produs/spray-adeziv-patchwork-prym-1-buc/ .

Bineînțeles că, pentru oricare dintre apropiații tăi, să primească un cadou de Crăciun realizat manual va însemna mult mai mult decât să primească un cadou cumpărat. De un astfel de cadou cei dragi ție își vor aminti întotdeauna cu plăcere, acesta va fi cu siguranță folosit cu drag ori de câte ori va fi nevoie.

0
Coșul tău
X