Idei de afaceri cu bani puţini: Ambalajele cadourilor de Crăciun

Idei de afaceri cu bani puţini: Ambalajele cadourilor de Crăciun

Continuăm seria articolelor de idei de afaceri cu bani puţini: Ambalajele cadourilor de Crăciun. Utilizarea hârtiei ca ambalaj a fost documentată pentru prima dată în China antică, în secolul 2 î.Hr., atunci când a şi fost de fapt inventată. Se pare că hârtia folosită în acea perioadă de către curtea chineză la împachetarea cadourilor către diverşi oficiali guvernamentali era realizată din paie de orez și fibre de bambus.

Ulterior, frații Hall Rollie și Joyce Hall, fondatorii companiei Hallmark Cards, au inovat acest domeniu, ideile lor dând naştere conceptului de ambalaj modern pentru cadou, ei fiind cei care au ajutat la popularizarea ideii de ambalaj cadou decorativ.


Inspiraţi de acest fapt şi pentru că se apropie perioada sărbătorilor, ne-am gândit să vă propunem încă o idee de afacere cu bani puţini. Pentru că nimeni nu poate rezista unui cadou frumos împachetat, vă sugerăm să vă înscrieţi la următorul târg de Crăciun cu un stand în care să oferiţi vizitatorilor această posibilitate, de a pleca către casă cu toate cadourile împachetate într-un mod elegant, care să emane stil şi mai ales pricepere.

De ce ar fi nevoie? Pai.. materialele de împachetat pot fi diferite, şi, în funcţie de preferinţe, se poate opta pentru hârtie de ambalat sau, pentru cei ce vor să refolosească şi în viitor aceste ambalaje, materiale textile, panglici, benzi satinate sau benzi din organza. Ar mai fi nevoie de ajutorul unor foarfece, materiale adezive, un cutter sau diferite lucruri mărunte pentru decorat, precum crenguţe, conuri de brad, sfori, mărgele acril sau mărgele nisip.

Produsele CraftUp

Anumite produse din cele enumerate de noi sunt disponibile şi in site-ul nostru, craftup.ro. O foarfecă profesională o poţi comanda de aici: https://craftup.ro/produs/foarfeca-profesionala-zig-zag-21cm-prym/ , spray adeziv se găseşte la următoarea adresă: https://craftup.ro/produs/spray-adeziv-patchwork-prym-1-buc/ iar un cutter rotativ se poate comanda de aici: https://craftup.ro/produs/cutter-rotativ-multifunctional-cu-3-lame-prym/. Îţi propunem şi banda satinată de culoare roşie, disponibilă aici https://craftup.ro/produs/banda-satinata-100yarzi/ sau banda organza, ce poate fi comandată de aici: https://craftup.ro/produs/banda-organza-rola-50yarzi/.

Mărgelele fac şi ele parte din oferta magazinului nostru online, putând fi achiziţionate în această perioadă la un preţ redus de la următoarea adresă: https://craftup.ro/categorie-produs/accesorii-handmade/margele/. Şi pentru că am amintit de preţul redus, profităm de ocazie să-ţi reamintim că în această perioadă magazinul nostru se află în plin sezon al reducerilor de Black Friday, cu reduceri de până la 60% la toată gama de produse. Este foarte rentabil deci să achiziţionezi acum toată această listă de produse propusă de noi, la o valoare totală cu mult mai mică faţă de costul original.
Revenind la propunerea noastră de fond, subliniem ceea ce ştim cu toţii, şi anume că a ne ocupa singuri de ambalajele de Crăciun poate fi uneori copleșitor. Suntem primii să recunoaștem că printre atâtea lucruri de făcut în perioada sărbătorilor, a ne ocupa şi de ambalarea cadourilor înseamnă de multe ori doar o acutizare a stării de oboseală, şi, de aceea, credem că o afacere de genul acesta poate avea un real succes şi să aducă un venit frumuşel.
Acestea fiind spuse, ne mai rămâne un singur lucru de făcut, şi anume să vă recomandăm două site-uri, adevărate surse de inspiraţie, care pe noi ne-au impresionat datorită sugestiilor excelente de împachetare a cadourilor de Crăciun: http://www.apartmenttherapy.com/9-inexpensive-diy-gift-wrapping-ideas-225901?crlt.pid=camp.6X8pTmLhNPIN şi http://www.womansday.com/home/crafts-projects/how-to/g394/christmas-gift-wrapping-ideas/?slide=9 .

0
Coșul tău
X