Bazarul de Crăciun – CraftUP

Ştim că a meşteri îți oferă o stare de fericire şi-ţi stimulează creativitatea. De asemenea, mai ştim că cele meşterite de tine îi ajută și pe cumpărători să aibă o stare de bine, prin bucuria pe care produsele hand made o oferă acestora.
Dar, să recunoaştem, pentru a realiza produse hand made de mare căutare, ai nevoie de accesorii potrivite, de calitate, alese foarte atent! De aceea, pe măsură ce echipa CraftUp a făcut un brainstorming cu privire la tipul de accesorii necesare, de care comunitatea artizanilor ar avea cea mai mare nevoie în acest moment al anului, a rezultat că este nevoie ca aceste produse să fie calitate, dar să fie şi disponibile pentru comandă online la preţuri avantajoase! De aici a plecat o ofertă excelentă de Crăciun!


BAZARUL ONLINE CRAFTUP, în care am inclus cele mai grozave materiale pentru hand made: mărgele, lănțișoare, închizători, dar şi accesorii pentru croitorie, precum diferite benzi decorative sau panglici, multe cu motive de Crăciun, ideale pentru orice creaţii vestimentare sau obiecte decorative de sezon! Nu lipsesc nici alte lucruri mai mărunte, dar care sigur îţi folosesc atunci când vrei să realizezi produse de mare căutare pentru Crăciun! De exemplu, banalul pistol de lipit cu silicon, cu ajutorul căruia poţi pregăti o mulţime de lucruri faine, cu siguranţă şi folositoare! Iar pentru cei pasionaţi de aromaterapie, pentru cei care vor să facă diferite parfumuri sau săpunuri în această perioada, uleiurile esenţiale aflate în bazarul de Crăciun Craftup vor fi în mod sigur de mare ajutor. Am inclus şi pungile ziplock, pentru că ştim deja că foarte mulţi dintre voi aveţi nevoie de ele în această perioadă pentru a putea ambala diferitele seminţe, bomboane ori poate chiar accesorii sau bijuterii. Şi că veni vorba, să nu uităm de săculeţii de diferite dimensiuni și culori, din organza, imitaţie piele sau catifea, aflaţi în oferta de Crăciun la un preţ redus cu 30%! Sau să nu uităm de magneţi, aţa de brodat Rotweiss, diverse cutiuţe ori poate de beţisoarele parfumate HEM cu suporturile lor aferente. Tot ce ai nevoie pentru a crea sau prezenta accesorii de sezon la târgurile de Crăciun, am introdus în bazarul de Crăciun Craftup!
Pentru că ăsta este modul CraftUp de vă încuraja să împărtășiți ceea ce creați cu alţii. O ofertă excelentă de produse, la preţuri mici, foarte avantajoase! Şi, pentru că acum ne aflăm într-o periodă a anului în care trebuie să fim mai răbdători, mai generoși și mai buni față de ceilalți oameni, să ne propunem deci să facem cadouri deosebite pentru cei dragi și să ne conectăm prin această artă, a meşteşugului manual!

Views: (164)
0
Coșul tău
X