Cele mai interesante produse din Craftup

Topul celor mai interesante produse din Craftup
Dacă te afli la noi pe site, atunci cu siguranţă îţi place lucrul manual, îţi plac accesoriile sau bijuteriile unicat, eşti în mod sigur interesat să realizezi pe cont propriu decoraţiuni, accesoriii, haine sau bijuterii unice. Ei bine, noi ne-am gândit să facem un top al celor mai interesante produse din Craftup.ro, astfel încât să-ţi fie foarte uşor să alegi acel produs potrivit întocmai nevoilor tale!

1. Aţa de brodat Rotweiss – Recunoscută pentru frumusețea pe care o dă hainelor aparent banale, broderia, în general, poate face ca ţinuta ta să capete stil şi eleganţă. Pentru a avea însă broderii de calitate pe haine, ai nevoie de o aţă de calitate. Recomandăm deci aţa de brodat Rotweiss, ce are o mare rezistență termică dar și rezistență la rupere. Papiotele de aţă de brodat Rotweiss de 5000m au o mare fineţe, fiind indicate pentru brodarea automată, cu mașini industriale. Aţa de brodat Rotweiss este perfectă pentru articole spălate frecvent, ca de exemplu: blugi, articole sportive, articole copii, îmbrăcăminte de lucru sau articole folosite în industria hotelieră.
2. Panglici şi benzi decorative – folosite în multe arte și meserii, panglicile şi benzile decorative sunt accesorii importante, ce nu trebuie să-ţi lipsească atunci când doreşti să realizezi ornamente, decoraţiuni, când vrei să înfrumuseţezi hainele sau atunci când pur şi simplu ai nevoie de o pată de culoare la un cadou pe care vrei să-l oferi cuiva drag. De exemplu, în anul centenarului, îţi propunem o ofertă irezistibilă la panglicile tricolor. De dimensiuni diferite, ce variază între 0,4 cm şi 5 cm, panglicile tricolor disponibile în oferta noastră au acum preţuri avantajoase, începând de la 7 lei pentru o rolă de 23M şi terminând cu 40 de lei pentru o rolă de 183M.
3. Mărgele, sârma cu memorie şi închizători – Dacă stăpâneşti bine tehnica înşirării mărgelelor, atunci sugestia noastră o să fie întocmai pe gustul tău. Combinaţia de mărgele nisip din oferta noastră împreună cu sârma cu memorie sau închizătorile speciale Craftup.ro îţi vor permite să creezi nenumărate combinaţii foarte reuşite, poţi realiza bijuterii unicat nemaivăzute!
4. Foi craft – să nu uităm de minunatele foi fetru sau gumate, cu adeziv sau fără adeziv din oferta Craftup, cu ajutorul cărora puteţi crea o mulţime de accesorii, decoraţiuni, obiecte artizanale sau chiar jucării! Sunt uşor de manevrat iar cu ajutorul lor, imaginaţia nu cunoaşte limite!
5. Mecanisme ceas – Încheiem topul de astăzi cu prezentarea mecanismelor pentru ceas! Un set ce conține mecanismul, șaiba, piulița și reperele (ora, minut, secundă) costă numai 3 lei cu TVA! Cu siguranţă altfel o să treacă timpul atunci când îl vei verifica la un ceas creat de tine!
Încheiem topul de astăzi şi vă spunem ca toate aceste produse, dar şi altele, la fel de grozave şi despte care o să scriem într-un articol viitor, pot fi comandate din site-ul nostru, https://craftup.ro .

Views: (891)
0
Coșul tău
X