Sticluțe

 Ambalaje – Sticluțe

Sticluțe cu roll-on sau picurător, de dimensiuni 4, 5, 6 sau 8 ml. Capacul este auriu, argintiu, alb, roz, verde sau cu piatră colorată, în funcție de model. Cele de 8 ml sunt transparente, mate sau inscripționate cu Jerusalem. Se folosesc pentru păstrarea esenței de mir, a uleiurilor esențiale, a parfumului și a tincturilor sau în realizarea mărturiilor pentru nuntă sau a altor decorațiuni handmade.

Afișez toate cele 7 rezultate

 • Sticluțe 4ml cu roll-on și piatră colorată (12buc)

  Sticluțe 4ml cu roll-on. Capacul este din plastic de culoare aurie cu piatră colorată (rosu, albastru, mov, verde). Se folosesc pentru esență de mir, parfum sau tincturi.
  12,00 lei (TVA inclus)
 • Sticluțe 6ml cu roll-on (cutie 54buc)

  Sticluțe 6ml 6ml cu sistem roll-on. Capacul este din plastic de culoare albă. Se folosesc pentru esența de mir, parfum sau tincturi.
  30,00 lei (TVA inclus)
 • Sticluțe cu picurător 10ml (set 12buc)

  Sticluțe cu picurător 10ml. Capacul este din plastic și de culoare verde. Sticla este de culoare închisă, fiind ideală pentru tinctura de propolis, esența de mir sau parfumuri.
  15,00 lei (TVA inclus)
 • Sticluțe Jerusalem 8ml cu roll-on (cutie 12buc)

  Sticluțe Jerusalem 8ml cu sistem roll-on. Capacul este din plastic de culoare aurie. Se folosesc pentru esența de mir, parfum sau tincturi.
  15,00 lei (TVA inclus)
 • Sticluțe mate 8ml cu roll-on (set 12buc)

  Sticluțe mate 8ml cu sistem roll-on. Capacul este din plastic de culoare aurie. Se folosesc pentru esența de mir, tincturi sau mostre parfum.
  15,00 lei (TVA inclus)
 • Sticluțe transparente 8ml cu roll-on metalic și capac argintiu (set 12buc)

  Sticluțe transparente 8ml cu roll-on metalic și capac argintiu. Se folosesc pentru esența de mir, tincturi, mostre parfum sau uleiuri esențiale.
  20,00 lei (TVA inclus)
 • Sticluțe transparente cu spray (set 12buc)

  Sticluțe transparente cu spray, de diferite volume. Se folosesc pentru esența de mir, tincturi, mostre parfum sau uleiuri esențiale.
  12,00 lei15,00 lei (TVA inclus)
  Golește
  Select options
X