Topul celor mai interesante produse din Craftup
Continuăm topul celor mai interesante produse din Craftup.ro! Accesoriile sau bijuteriile unicat, decoraţiunile, produsele artizanele, hainele sau chiar obţinerea unei atmosfere speciale cu ajutorul aromaterapiei, se pot realiza cu multă uşurinţă, în mod sigur şi cu o investiţie minimă, dacă alegeţi produsele disponibile în site-ul nostru.
Şi, ca să-ţi fie foarte uşor să alegi, revenim cu o nouă selecţie de produse, care mai de care mai potrivite nevoilor tale, unele aflându-se în site la oferte speciale, ne oprim azi la secţiunea site-ului nostru dedicată aromaterapiei:
Continue Reading…

(0)

Topul celor mai interesante produse din Craftup
Dacă te afli la noi pe site, atunci cu siguranţă îţi place lucrul manual, îţi plac accesoriile sau bijuteriile unicat, eşti în mod sigur interesat să realizezi pe cont propriu decoraţiuni, accesoriii, haine sau bijuterii unice. Ei bine, noi ne-am gândit să facem un top al celor mai interesante produse din Craftup.ro, astfel încât să-ţi fie foarte uşor să alegi acel produs potrivit întocmai nevoilor tale!
Continue Reading…

(0)

Idei hand made cu panglicile şi benzile decorative Craftup
Panglicile şi benzile decorative sunt materiale foarte accesibile la preţ ce se pot utiliza în multe arte și meserii. Există deja o mulţime de idei ce te pot ajuta să te foloseşti de aceste minunate accesorii, atât de utile în croitorie, artizanat, confecţionarea de obiecte handmade, bijuterii sau diverse alte activităţi executate manual, la care în mod sigur e nevoie şi de puţină pricepere şi îndemânare.
Continue Reading…

(0)

Câteva sfaturi pentru micii meşteşugari în vederea obţinerii succesului în online

Dacă eşti un artist preocupat de arta lucrului manual, care produce și vinde bijuterii, ai cu siguranţă o concurență acerbă. Spaţiul de retail online este plin de zeci de magazine ce vând accesorii şi bijuterii realizate manual, ca să nu mai vorbim de cele produse în masă sau de mărcile de bijuterii de lux.
Continue Reading…

(0)

Idei decoraţiuni pentru sărbătoarea Paştelui

Se apropie Paştele! Ne facem deci puțin timp pentru a realiza obiecte hand made minunate! Vom impresiona oaspeţii, cei mici se vor bucura cu siguranţă iar obiectele realizate împreună vor transforma atmosfera obişnuită a casei într-una festivă!
Continue Reading…

(0)

Primăvara și sărbătorile specifice Sezonul noilor începuturi? Primăvara! Copacii înfloresc, totul se transformă, natura se trezește parcă la viață. Anotimp al renașterii, primăvara aduce cu ea un aer de optimism și bucurie. Marcat în calendar la 1 Martie, începutul primăverii ne aduce o mare sărbătoare, mărțișorul! Prilej tocmai bun să ne reamintim că se crede despre acest simbol al renaşterii, oferit persoanelor dragi, că este aducător de fericire şi noroc. Dar, deși calendarul marchează începutul primăverii la 1 Martie, trebuie să spunem că din punct de vedere astronomic primăvara începe odată cu venirea echinocțiului, ceea ce în 2018 se va întâmpla pe 20 martie. Și iată, parcă nu ne mai vine să ne supărăm atât de tare când privim la zăpada de afară!
Continue Reading…

(0)

Se apropie acea perioadă din an când micii şi marii meşteşugari pregătesc de zor accesorii potrivite pentru sărbătorile de primăvară. Fie că vorbim de Sf. Valentin, Dragobete, 1 Martie sau Ziua Femeii, cu toţii ne dorim ca produsele finale să fie cât mai repede gata de prezentare şi de o mare calitate. Ştim cu toţii că accesoriul final trebuie să fie bine conceput, să atragă privirea şi, să fim cinstiţi, să nu coste nici foarte mult!
Dar care sunt cele mai rentabile moduri de a le realiza? Noi avem câteva idei precum şi câteva sfaturi pentru a face prezentarea cât mai specială:
Panglici sau benzi decorative:
Panglicile sau benzile decorative pot fi folosite pentru decorarea cadourilor, pentru înfrumuseţarea hainelor sau pentru realizarea unor ornamente. Ele sunt disponibile într-o gamă variată de materiale sau stiluri, şi se află în oferta CraftUp la preţuri foarte accesibile. Continue Reading…

(0)

Ce ar trebui să faci până la Crăciun, pentru a vinde cât mai multe produse pregătite cu multă dăruire, cu ajutorul unor accesorii hand made potrivite, special pentru această sărbătoare?

Poate ai apelat la un site specializat, poate chiar tu ai un site, şi te străduieşti să-ţi vinzi produsele atrăgând cât mai mulţi doritori de accesorii în aceste locuri online, ceea ce este minunat! Există însă  o mare a cumpărătorilor pentru care, să comande online cadoul de Crăciun nu este o soluţie potrivită. Continue Reading…

(0)

Ştim că a meşteri îți oferă o stare de fericire şi-ţi stimulează creativitatea. De asemenea, mai ştim că cele meşterite de tine îi ajută și pe cumpărători să aibă o stare de bine, prin bucuria pe care produsele hand made o oferă acestora.
Dar, să recunoaştem, pentru a realiza produse hand made de mare căutare, ai nevoie de accesorii potrivite, de calitate, alese foarte atent! De aceea, pe măsură ce echipa CraftUp a făcut un brainstorming cu privire la tipul de accesorii necesare, de care comunitatea artizanilor ar avea cea mai mare nevoie în acest moment al anului, a rezultat că este nevoie ca aceste produse să fie calitate, dar să fie şi disponibile pentru comandă online la preţuri avantajoase! De aici a plecat o ofertă excelentă de Crăciun!

Continue Reading…

(0)

Panglici si benzi decorative. Panglicile şi benzile decorative sunt accesorii importante, folosite în multe arte și meserii. Deoarece sunt disponibile într-o gamă variată de materiale sau stiluri, pentru foarte mulţi pasionaţi de hand made devine uneori foarte dificil să aleagă acel material potrivit nevoilor sale.

Noi credem cu tărie că, în general, cel mai bun mod de a cumpăra panglici sau benzi decorative este, bineînţeles, online. Cu siguranţă cantităţile şi varietăţile de materiale, precum și reducerile, sunt mult mai mari decât cele întâlnite la diversele mercerii.

Continue Reading…

(0)
0
Coșul tău
X