Broderia – trendul chic al noului sezon

Recunoscută pentru frumusețea pe care o dă hainelor aparent banale, broderia, în general, poate face ca ţinuta ta să capete stil şi eleganţă. Cu siguranţă ai observat anul acesta la toţi marii creatori de modă că au adăugat broderii jachetelor denim, blugilor, fustelor din piele, rochiilor sau chiar paltoanelor ori jachetelor. Nici accesoriile nu au scăpat acestor tendinţe. Dacă eşti în căutarea unor accesorii, precum  genți, pantofi sau curele, vei observa în mod sigur modele speciale, cărora li s-au aplicat broderii deosebite, cu diferite motive florale, geometrice sau tradiţionale.

Dacă cauţi în schimb jachete sau pantaloni din denim, vei observa că nu există o regulă a aplicării broderiilor. Ele pot urma în egală măsură atât linia umerilor cât şi a pieptului sau pot fi aplicate lângă buzunare, manșete ori pe spate. La fel și atunci când vine vorba de pantaloni. Ei fascinează pur și simplu prin varietatea de broderii ce pot fi aplicate oriunde, pentru efecte maxime. Culorile sunt vii, aprinse, iar broderiile atrag atenția prin modele originale.

Aproape veche de când lumea, arta broderiei reușește să suprindă și azi, să se reinventeze și să aducă hainele în prim plan. Și, dacă te uiți atent la cum sunt create, este mai mult decât evident că la crearea broderiilor se folosește o ață de brodat de calitate, cu o mare rezistență termică dar și rezistență la rupere. Numai daca ne gândim că la brodarea la scară industrială se folosesc mașini de cusut cu mai multe ace, ne dăm seama că ața de brodat trebuie să nu se rupă ușor, dar și să fie rezistentă la decoloranți sau alte soluții de scoatere a petelor.

Recomandare CraftUp pentru ata de brodat

Intervenim aici cu o recomandare pentru papiotele de aţă de brodat Rotweiss de 5000m, de mare fineţe, indicate pentru brodarea automată, cu mașini industriale. Aţa de brodat Rotweiss este perfectă pentru articole spălate frecvent, ca de exemplu: blugi, articole sportive, articole copii, îmbrăcăminte de lucru sau articole folosite în industria hotelieră.

Indiferent dacă te potrivești mai degrabă stilului clasic sau dacă mergi pe varianta unor motive mai îndrăznețe, cu siguranță vei găsi câteva piese la modă care să te reprezinte. Pentru că, atunci când vine vorba de broderii, opțiunile disponibile sunt nenumărate. De aceea, indiferent că alegi să-ți petreci timpul la film, teatru, operă sau picnic, în mod sigur vei găsi foarte repede acea piesă vestimentară potrivită ocaziei, care conține neapărat şi trendul chic al noului sezon, broderia.

0
Coșul tău
X