Ata de brodat, Croitorie

Arta croitoriei

Arta croitoriei

Când ne gândim la artă, primele idei care ne vin în minte, primele domenii la care ne gândim sunt în general pictura, sculptura sau desenul. Puţin probabil să ne gândim la una dintre cele mai străvechi şi complexe meserii, croitoria, şi să ne imaginăm că poate fi o artă. Şi totuşi, croitoria este considerată de către mulţi chiar asta, o adevărată artă.

Ştim că sunt oameni care privesc hainele într-un mod relativ simplu, vazând în ele simple lucruri de care se folosesc pentru a se acoperi. Dar mai sunt şi cei care cred despre haine că înnobilează aspectul şi că ceea ce porţi îţi poate creşte starea de spirit sau te poate influenţa într-un mod pozitiv.

Pentru că, nu-i aşa, scopul artei este să înfrumuseţeze, să înnobileze, să ofere prestanţă. De aici deci şi încadrarea croitoriei la nivel de artă. E important să spunem însă că nu trebuie confundată arta croitoriei cu moda. În timp ce o ţinută creată artistic va înfrumuseţa întotdeauna purtătorul, un articol la modă nu va face altceva decât să convingă de efemeritatea sa.

Iată de ce putem concluziona că a cunoaşte bine această meserie, ce poate ajuta la punerea în practică a unor idei pentru atât pentru tine, familie şi casă, cât şi pentru o mică sau mai mare afacere, poate fi un adevărat avantaj.

CraftUp.ro – Partenerul tău în afaceri

Iar dacă te afli aici, înseamnă că deja te gândeşti serios să porneşti, sau poate deja ai pornit, pe drumul croitoriei. Şi, dacă te întrebi cum te putem ajuta noi ajuta, ei bine, află că noi îţi putem oferi, la preţuri excelente, o mulţime de accesorii croitorie pentru haine sau materiale textile, sau o mulţime de  ustensile. Atunci când activezi în acest domeniu ai nevoie de produse de calitate şi atunci e bine să ştii de unde poţi achiziţiona la preţuri avantajoase cele mai bune materiale sau accesorii.

Din oferta noastră vei putea alege spraz adeziv patchwork, ideal atât pentru hărtie cât şi pentru materiale textile, cutter rotativ multifuncţional cu 3 lame – PRYM, foarfecă profesională PRYM,  roller de marcat cu cretă PRYM, riglă croitorie profesională PRYM sau manechin reglabil pentru croitorie PRYM. Bineînţeles că poţi achiziţiona la preţuri mici şi diverse materiale textile, precum benzi decorative, benzi satinate, organza sau dantelă de diferite culori. Aţa de de brodat Rotweiss, realizată din poliester, cu o grosime de 40(120D) și o greutate de 150 grame, se află şi ea printre ofertele magazinului nostru, acum la un preţ special, redus cu 20% faţă de preţul iniţial.

Spuneam într-un articol anterior despre croitorie că poate oferi satisfacţii imense. Suntem convinşi că odată ce-ţi vei pune în practică pasiunea şi talentul pentru croitorie, vei descoperi o nouă lume, o lume a artei dar şi a lucrului bine făcut. Suntem siguri că, de la reparaţii şi modificări până la lucruri noi, tot ceea ce vei face cu pasiune şi cu drag vei face bine, cu siguranţă la mare căutare.

Oferte Asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *