Uleiuri esențiale – Tehnica amestecului

Despre beneficiile aromaterapiei am mai scris, despre parfumuri am mai povestit, a venit vremea să scriem câte ceva despre tehnica combinării uleiurilor esențiale, asta și pentru că, mărturisim, am fost întrebați și nu prea am știut ce să răspundem. Dar ne-am informat între timp și am aflat unele lucruri pe care suntem gata acum să le împărtășim și cu voi!

Știm cu toții că mirosurile nasc în noi trăiri și emoții diverse. Ele pot evoca amintiri, ne pot da stări de bine sau ne pot susține starea spirituală ori poate chiar starea de sănătate! De aceea, a cunoaște diferitele modalități de utilizare a uleiurilor esențiale este un lucru important, ce-și poate dovedi utilitatea oricând. Să nu mai spunem că, a ne face propriul amestec de uleiuri esențiale poate fi o modalitate plăcută sau poate chiar amuzantă de a ne petrece timpul liber și de a ne exprima spiritul creativ.

Continue Reading…

(0)

Aromaterapie cu beţişoare parfumate

Aromaterapia a înconjurat omenirea într-o formă sau alta de mii de ani iar apariţia beţişoarelor parfumate a fost un pas esențial în crearea unei atmosfere spirituale. Folosite de vechii egipteni, atât în ​​scopuri pragmatice, cât și în scopuri mistice, beţişoarele parfumate erau utilizate iniţial la înlăturarea mirosurilor mai puţin plăcute din încăperi.

Continue Reading…

(0)

 Beţişoare Parfumate HEM

La CraftUp.ro, beţişoarele parfumate sunt o parte esențială a ritualului zilnic de a face mediul aromat și plăcut. Parfumate delicat, beţişoarele parfumate HEM dau startul unei zile de succes, ajută la  crearea unei stări de spirit pozitive, dar mai ales ne aduc relaxare încă de la primele ore ale dimineţii.

Şi, pentru că mulţi dintre voi ne-aţi întrebat despre beţişoarele parfumate, ce conţin sau cum se folosesc, o să încercăm acum să răspundem la câteva întrebări, pe măsura cunoştinţelor noastre.

Continue Reading…

(0)

Aromaterapie este utilizată la scară mare pentru a spori atât starea psihologică cât și bunăstarea fizică. Se crede că aromele emise de către diversele uleiuri esențiale sau de către anumite bețisoare parfumate pot stimula, atunci când sunt inhalate, anumite părți ale creierului. Sunt și uleiuri esențiale care pot fi absorbite prin piele, iar în acest caz ele pot aduce chiar vindecarea anumitor afecțiuni.

Continue Reading…

(0)
0
X