Aromaterapie

Aromaterapie – Bețișoare parfurmate și uleiuri parfumat cu diferite arome.

Bețișoare parfumate HEM ajută la rugăciuni, meditație, yoga și în a face mediul aromat și plăcut.

Ulei parfumat, folosit de mii de ani pentru a îmbunătății starea de spirit și a ridica moralul. Uleiurile de aromaterapie sunt reflecții autentice ale botanicii din care acestea sunt create. Atunci când aceste extracte naturale sunt difuzate ele pot inspira, energiza, calma, și de a încuraja o stare de bine și pace sufletească.

Uleiurile parfumate au fost folosite în scopuri terapeutice, de igienă, spirituale și ritualice, și în multe culturi ele mai sunt folosite și în ziua de azi.

Astăzi uleiurile parfumate sunt folosite în principal în metode terapeutice. Ajută pentru a crea o stare de spirit pozitivă și a aduce relaxare.

Studiile indică faptul că anumite uleiuri parfumate pot ajuta cu stresul ocazional și anxietatea asociată cu viața de zi cu zi.

Afișez 1–12 din 172 de rezultate

Show sidebar
Betisoare parfumate HEM - AGAINST JEALOUSY - craftup.ro
Închide

Bețișoare parfumate HEM – Against Jealousy

14,00 lei (TVA inclus)
Bețișoare parfumate HEM - Against Jealousy ajută la rugăciuni, meditație, yoga și în a face mediul aromat și plăcut, contribuind astfel la pace și liniște.
Betisoare parfumate HEM - ALMOND - craftup.ro
Închide

Bețișoare parfumate HEM – Almond

14,00 lei (TVA inclus)
Bețișoare parfumate HEM - Almond ajută la rugăciuni, meditație, yoga și în a face mediul aromat și plăcut, contribuind astfel la pace și liniște.
Betisoare parfumate HEM - AMBER - craftup.ro
Închide

Bețișoare parfumate HEM – Amber

14,00 lei (TVA inclus)
Bețișoare parfumate HEM - Amber ajută la rugăciuni, meditație, yoga și în a face mediul aromat și plăcut, contribuind astfel la pace și liniște.
Betisoare parfumate HEM - AMBER HONEY - craftup.ro
Închide

Bețișoare parfumate HEM – Amber Honey

14,00 lei (TVA inclus)
Bețișoare parfumate HEM - Amber Honey ajută la rugăciuni, meditație, yoga și în a face mediul aromat și plăcut, contribuind astfel la pace și liniște.
Betisoare parfumate HEM - AMRAPALI - craftup.ro
Închide

Bețișoare parfumate HEM – Amrapali

14,00 lei (TVA inclus)
Bețișoare parfumate HEM - Amrapali ajută la rugăciuni, meditație, yoga și în a face mediul aromat și plăcut, contribuind astfel la pace și liniște.
Betisoare parfumate HEM - APRICOT - craftup.ro
Închide

Bețișoare parfumate HEM – Apricot

14,00 lei (TVA inclus)
Bețișoare parfumate HEM - Apricot ajută la rugăciuni, meditație, yoga și în a face mediul aromat și plăcut, contribuind astfel la pace și liniște.
Betisoare parfumate HEM - ARRUDA - craftup.ro
Închide

Bețișoare parfumate HEM – Arruda

14,00 lei (TVA inclus)
Bețișoare parfumate HEM - Arruda ajută la rugăciuni, meditație, yoga și în a face mediul aromat și plăcut, contribuind astfel la pace și liniște.
Betisoare parfumate HEM - BERGAMOT - craftup.ro
Închide

Bețișoare parfumate HEM – Bergamot

14,00 lei (TVA inclus)
Bețișoare parfumate HEM - Bergamot ajută la rugăciuni, meditație, yoga și în a face mediul aromat și plăcut, contribuind astfel la pace și liniște.
Betisoare parfumate HEM - ANGEL DE MI GUARDA - craftup.ro
Închide

Bețișoare parfumate HEM – Angel de mi guarda

14,00 lei (TVA inclus)
Bețișoare parfumate HEM - Angel de mi guarda ajută la rugăciuni, meditație, yoga și în a face mediul aromat și plăcut, contribuind astfel la pace și liniște.
Betisoare parfumate HEM - ATTRACTS MONEY - craftup.ro
Închide

Bețișoare parfumate HEM – Attracts Money

14,00 lei (TVA inclus)
Bețișoare parfumate HEM - Attracts Money ajută la rugăciuni, meditație, yoga și în a face mediul aromat și plăcut, contribuind astfel la pace și liniște.
Betisoare parfumate HEM - BABY POWDER - craftup.ro
Închide

Bețișoare parfumate HEM – Baby Powder

14,00 lei (TVA inclus)
Bețișoare parfumate HEM - Baby Powder ajută la rugăciuni, meditație, yoga și în a face mediul aromat și plăcut, contribuind astfel la pace și liniște.
Betisoare parfumate HEM - ROSE APPLE - craftup.ro
Închide

Bețișoare parfumate HEM – Rose Apple

14,00 lei (TVA inclus)
Bețișoare parfumate HEM - Rose Apple ajută la rugăciuni, meditație, yoga și în a face mediul aromat și plăcut, contribuind astfel la pace și liniște.