Articol despre ambalaje

Despre ambalaje
Odată cu ideile fraților Hall Rollie și Joyce Hall, fondatorii companiei Hallmark Cards, legate de ambalajele pentru cadouri, conceptul de ambalaj cadou decorativ s-a împrăștiat rapid iar oferirea cadourilor în ambalaje speciale s-a popularizat enorm. Inovarea în acest domeniu a condus la dezvoltarea unor întregi afaceri ce au ca prim obiectiv satisfacerea nevoilor pentru ambalaje de calitate, nu numai atunci când vorbim despre cadouri, ci în general, pentru orice achiziție de produse.

Ambalaje de la CraftUp

De exemplu, pentru a păstra, ambala sau prezenta în condiții optime anumite produse mici, cum ar fi accesoriile handmade sau bijuteriile, vă puteți folosi în egală măsură atât de pungile din plastic cu clapetă adezivă sau de săculeții dreptunghiulari organza cât și de cutiile transparente din plastic, de forme diferite, rotunde sau dreptunghiulare. În vreme ce săculeții dreptunghiulari pot fi folosiți atât pentru păstrarea cât și pentru ambalarea cadourilor într-un mod deosebit, pungile cu clapetă adezivă pot fi folosite numai pentru păstrarea sau protecția accesoriilor de tot felul ori chiar a documentelor.

Saculeti organza
Saculeti organza

Cutiile transparente însă au un rol mai special. Ele pot fi folosite simplu, la prezentarea în vitrine a diferitelor accesorii sau pentru expunerea anumitor bijuterii. Mai pot fi folosite pentru păstrarea în condiții optime a diferitelor produse hand-made sau, așa cum arătam într-un articol anterior, pot fi folosite drept materie primă la realizarea unor produse speciale, pentru realizarea unor cadouri personalizate.

Cutii transparente
Cutii transparente

Și dacă vorbim de ambalaje, nu putem să nu amintim de husele pentru haine, din plastic, de diferite mărimi, ce sunt foarte utile și se folosesc în cantități mari de către spălătorii, fabrici de confecții sau magazine de haine, sau de pungile cu fermoar ziplock, folosite pentru depozitarea și prezentarea diferitelor produse alimentare precum semințe, condimente sau bomboane.

Bineînțeles că nu putem încheia acest articol fără a face câteva trimiteri și la diversele ambalaje pentru lichide. În multitudinea de oferte de ambalaje, întâlnim deci și ambalaje speciale pentru diferite tincturi, parfumuri sau esențe de mir. Sticluțele de diferite dimensiuni, cu roll-on sau cu picurător, pot servi cu succes la păstrarea sau expunerea lichidelor de tot felul.

CraftUp.ro – partenerul tau

Prin urmare, dacă afacerea ta se află într-unul din domeniile amintite de noi mai sus, este deja evident că în #CraftUp poți afla un partener de încredere, un furnizor de nădejde, gata să-ți pună întotdeauna la dispoziție ambalaje de calitate, în stocuri impresionante.

0
Coșul tău
X